Οι καλλιτέχνες της Panik, προκάλεσαν χθες… πανικό στο Mall! Δες φωτογραφίες

Μια μοναδική εμπειρία απόλαυσε το κοινό την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στο The Mall Athens αφού οι επιτυχημένοι καλλιτέχνες της Panik Records έδωσαν το παρών σε μια άκρως ξεσηκωτική συναυλία!

Ο βραβευμένος ράπερ Μηδενιστής και το κορίτσι των επιτυχιών DEMY, ο DJ master του RnB DJ KAS, ο ράπερ και παραγωγός OGE και όλοι οι καλλιτέχνες της PANIK RECORDS, Courtney Parker, Snik, RiskyKidd ξεσήκωσαν το κοινό σε μια μοναδική συναυλία, τραγουδώντας δυνατά όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, προσφέροντας σε εκατοντάδες φαν τους ανεπανάληπτες στιγμές!

Το δίωρο πάρτι έμεινε αξέχαστο και στους celebrities που βρέθηκαν εκεί όπως μαρτυρούν οι αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το Tlife!

/
Η πανέμορφη Demy ποζάρει για το φωτογραφικό φακό του Tlife!


Ο Oge και ο Dj Kas ενθουσίασαν το κοινό με το ρυθμό τους!


Η μοναδική Demy ξεσήκωσε το κοινό της τραγουδώντας τις μεγάλες της επιτυχίες!

/
Το ενθουσιώδες κοινό που κατέκλυσε το The Mall Athens αποζημιώθηκε από τους καλλιτέχνες της Panik Records που τους προσέφεραν μια μοναδική συναυλία!

/
Οι ιδιοκτήτες της Panik Records, Πάρις Κασιδόκωστας και Γιώργος Αρσενάκος είχαν κάθε λόγο να χαμογελούν αφού οι συναυλίες που διοργάνωσαν συγκέντρωσαν πλήθος κόσμου!

/
Το παρών έδωσε και ο ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης με τη σύζυγό του Βασιλική Παπαδοπούλου.

/
Στο The Mall βρέθηκαν και ο τραγουδιστής Γιώργος Λεμπέσης, η ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη αλλά και ο δημοσιογράφος Γιώργος Σατσίδης, που απόλαυσαν τη συναυλία!

/
Η καλύτερη στήριξη είναι αυτή της οικογένειας και όπως ήταν φυσικό από το πλευρό του αδελφού της Πάρη Κασιδόκωστα δεν μπορούσε να λείπει η Εριέττα Κούρκουλου που τη βλέπουμε στη φωτογραφία πλάι στον RiskyKidd (δεξιά), τον Μηδενιστή και το Γιώργο Αρσενάκο (αριστερά).

/
Η Demy ποζάρει ευχαριστημένη ανάμεσα στο ραδιοφωνικό “ζεύγος” της Ράνιας Κωστάκη και του Γιώργου Λιανού.

Read More

And More