Aυτά είναι τα 5 πιο ακριβά κοσμήματα του πλανήτη! Φωτογραφίες

Κάποια, φορέθηκαν από πριγκίπισσες και βασίλισσες.  Κάποια άλλα αγοράστηκαν από πολύ πλούσιους ανθρώπους .  ‘Ολα έχουν τη δική τους ιστορία… Κρύβουν μυστικά των διάσημων προσωπικοτήτων που τα φόρεσαν. Και μπορεί αυτοί να έφυγαν αλλά τα κοσμήματα θα παραμένουν λαμπερά για αιώνες. Διαμάντια, σμαράγδια, ρουμπίνια, χρυσό, λευκόχρυσο… Κοσμήματα μεγάλων οίκων που κόσμησαν λαιμούς, χέρια, αυτιά, σημαντικών γυναικών.  Και φυσικά η αξία τους αμύθητη. Δες 5 από τα ακριβότερα κοσμήματα του πλανήτη!


Αυτό το υπέροχο περιδέραιο, ανήκε κάποτε στη βασίλισσα της Ιταλίας Maria José, η οποία ήταν διάσημη για την τεράστια συλλογή κοσμημάτων της! Έχει 50 σμαράγδια και πολλά διαμάντια.


Το διαμαντένιο κολιέ που κάποτε ανήκε στη Μαρία Αντουανέτα και κοστίζει πάνω 4 εκατομμύρια ευρώ


To δαχτυλίδι με τα διαμάντια και το υπέροχο ροζ διαμάντι στο κέντρο στοιχίζει περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ!


Το διάσημο δαχτυλίδι της πριγκίπισσας Diana, το οποίο κληρονόμησε η νύφη της Kate Middleton! Tης το χάρισε ο Κάρολος όταν αρραβωνιάστηκαν και κοστίζει περίπου 40 χιλιάδες ευρώ

Το βραχιόλι που βλέπεις, ανήκε στο βασιλιά Edward VIII και σύμφωνα με φήμες το αγόρασε πριν δυο χρόνια η Madonna με το αντίτιμο των 12 εκατομμυρίων δολαρίων!

Read More

And More