Λάρισα: Δασκάλα φίμωσε μαθητές με κολλητική ταινία επειδή μιλούσαν!

Πήρε το σελοτέιπ και τους έκλεισε τα στόματα για να σταματήσουν να μιλούν. Μετά τις καταγελίες γονέων, παραδέχτηκε την πράξη της και απομακρύνθηκε από το δημοτικό σχολείο της Λάρισας. Το περιστατικό κατήγγειλαν γονείς των μαθητών στον διευθυντή του σχολείου, μετά από τις περιγραφές των παιδιών, σύμφωνα με τις οποίες, η δασκάλα έκλεισε τα στόματά τους με κολλητική ταινία επειδή μιλούσαν την ώρα του μαθήματος και δεν συμμορφώνονταν στις υποδείξεις της.

Ο διευθυντής μετέφερε το περιστατικό στη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Λάρισας, και η δασκάλα απομακρύνθηκε άμεσα. «Πρόκειται για αντικαταστάτρια της κανονικής δασκάλας της Β τάξης του εν λόγω δημοτικού σχολείου, η οποία έπρεπε να απουσιάσει για λόγους υγείας» ανέφερε ο προϊστάμενος του πρώτου γραφείου, Χρήστος Κίτσιος, και πρόσθεσε ότι η ίδια αναγνώρισε το λάθος της, ενώ αναμένεται το πόρισμα της ΕΔΕ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του NewsIt, η πρωταγωνίστρια της υπόθεσης υπηρετούσε σε σχολείο στο κέντρο της Λάρισας. Επειδή όμως διαπιστώθηκε πως έχει πρόβλημα στη διαχείριση της τάξης, την έβαλαν – πριν από ένα μήνα – να κάνει δουλειά γραφείου. Πριν από λίγες μέρες κλήθηκε να αναπληρώσει τη δασκάλα της Β’ τάξης του 6ου δημοτικού της πόλης που έπρεπε να λείψει. Για δύο μέρες τα παιδιά βίωσαν πρωτοφανείς καταστάσεις. Καταστάσεις που πλέον κάνουν το γύρο της Ελλάδας.

Ένορκη διοικητική εξέταση για την υπόθεση, διενεργεί η διεύθυνση του δημοτικού σχολείου, μετά από εντολή του αρμόδιου γραφείου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Read More

And More