Η Έλλη από το “Ταμάμ” αποκαλύπτει: “Στη σχολή τη βγάζαμε με δανεικά!”

Την γνωρίσαμε ως την Έλλη (κόρη της Μαρίας Λεκάκη) στο “Ταμάμ” και από την πρώτη εμφάνισή της εντυπωσίασε. Η Λίλα Μπακλέση είναι ένα από τα νέα ανερχόμενα ταλέντα της ελληνικής τηλεόρασης και όσο περνά ο καιρός την γνωρίζουμε όλο και περισσότερο.
Μιλώντας στο περιοδικό Glow και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο αποκάλυψε για τα χρόνια των σπουδών της… “Φυσικά και ξέμεινα από χρήματα, και κυρίως την εποχή που ήμουν στη σχολή του Εθνικού. Τότε τη βγάζαμε με δανεικά, ο ένας με τον άλλον. Δεν υπήρχε πρόβλημα μεταξύ μας, ήταν μια πολύ γλυκιά εποχή και το χρήμα, άλλωστε, δεν είναι το παν”.

Το “Ταμάμ” μιλάει για τον έρωτα μιας Ελληνίδας μ’ έναν Τούρκο κι όσα αυτός περικλείει από θρησκευτικά στερεότυπα, προκαταλήψεις και κοινωνικές μουρμούρες. Η Λίλα θα μπορούσε να μπλέξει σε ένα τέτοιο ειδύλλιο;
“Δεν έχω τέτοια θέματα, θα μπορούσα να είμαι ζευγάρι με οποιονδήποτε δεν είναι φανατισμένος με τη θρησκεία του, όποια κι αν είναι αυτή. Όπως, άλλωστε, μας διδάσκει και το Ταμάμ, οι καρδιές είναι αυτές που μας ορίζουν και όχι οι θρησκευτικές διαφορές. Στη δική μου τη γενιά ειδικά δεν πιστεύω πως ισχύουν τέτοια θέματα”, δήλωσε.
Πώς περνά όμως, τις ώρες της εκτός δουλειάς; “Συνήθως μαζευόμαστε σε σπίτια με φίλους μου ή πηγαίνουμε σινεμά. Μου αρέσει όταν δεν έχω δουλειά να χαλαρώνω και να συζητάω με τους δικούς μου ανθρώπους. Ίσως έτσι κερδίζω περισσότερο χρόνο μαζί τους, από αυτόν που χάνω μέσα στην τρέλα της καθημερινότητας”.

Read More

And More