Τ. Κουλίεβα: ”Όταν οι γονείς είναι επιτυχημένοι στο χώρο τους, δεν είναι καλό το παιδί να ζει στη σκιά τους!”

Η γνωστή ηθοποιός, Ταμίλα Κουλίεβα, με καταγωγή από τη Ρωσία, ήρθε στη χώρα μας το 1992 για να διδάξει υποκριτική και οι σπουδαίοι ρόλοι ακολουθούσαν διαδοχικά ο ένας τον άλλον καταξιώνοντάς την στον χώρο του θεάματος.

Η Ταμίλα που το τελευταίο διάστημα πρωταγωνιστούσε σε δύο παραστάσεις, μια κωμωδία κι ένα δράμα, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”ΕΓΩ!”, παραδέχεται πως, ερχόμενη στη χώρα μας, δεν είχε ν’ αντιμετωπίσει τον ρατσισμό, αφού οι άνθρωποι κι οι θεατές την αγκάλιασαν ζεστά, αλλά την δυσκόλεψε η γλώσσα.

Επιπλέον, εξομολογείται πως, ο Γρηγόρης Καραντινάκης, σύζυγός της και γνωστός σκηνοθέτης, την βοήθησε να βρει την ισορροπία της όταν η ξαφνική δημοσιότητα πήγε να την αποπροσανατολίσει.

Είναι μαζί του 20 χρόνια και αναφέρει πως δεν υπάρχουν μυστικά για έναν επιτυχημένο γάμο. ”Πρέπει να προσέχεις μια σχέση, να την καλλιεργείς μέρα με την μέρα και να μην ξεχνάς να προσφέρεις. Υπό την προϋπόθεση ότι αυτά θα ισχύουν και για τα δύο μέρη της σχέσης.”

Το σημερινό τηλεοπτικό τοπίο
”Δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση. Ντρέπομαι που το λέω, αλλά δεν βλέπω ούτε ειδήσεις. Είδα μόνο τα πρώτα επεισόδια στο ”Νησί”, μία αξιόλογη δουλειά, αν και δεν ξέρω κατά πόσον μια τέτοια σειρά συμβαδίζει με την εποχή, τους ρυθμούς και τον σημερινό τρόπο ζωής.”

Ο γιος της
”Έχω ένα γιο 20 ετών. Ο Στέφανος είναι το νόημα της ζωής μου. Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και θέλει να γίνει μαθηματικός. Ακολουθεί ουσιαστικά το επάγγελμα του παππού του – του πατέρα μου. Όλοι ήταν σίγουροι ότι θα ακολουθούσε το επάγγελμα των γονιών του, αλλά κάθε παιδί αποφασίζει μόνο του για το μέλλον του. Ειδικά όταν οι γονείς είναι επιτυχημένοι στο χώρο τους, δεν είναι καλό για το παιδί να ζει στη σκιά τους.”

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό ”ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More