Τάμτα: Θα τρελαινόμουν αν μου έλεγε η κόρη μου ότι περιμένει παιδί! Ακόμα και προφυλακτικά της αγόρασα

Η Τάμτα, μια κοπέλα που στα 15 της έγινε μητέρα, στα 21 της, ήλθε παράνομα στην Ελλάδα, χωρισμένη με ένα παιδί, ύστερα από τη συμμετοχή της στο Super Idol, μπορεί να μην νίκησε αλλά έλαμψε το άστρο της. Η γνωστή τραγουδίστρια ποζάρει λοιπόν, για το περιοδικό In Style με φθινοπωρινή διάθεση και Look και μιλάει για όλα.

Όταν έφυγε από τη Γεωργία και ήρθε στην Ελλάδα
”Ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου να έρθω μόνιμα στη Ελλάδα, αλλά ήταν δύσκολα τα πράγματα στη Γεωργία και ήθελα λίγο να ξεχαστώ. Αλλά όσο περνούσε ο καιρός, ήταν δύσκολο να γυρίσω πίσω. Στη χώρα μου, όταν χωρίζει μια γυναίκα, δεν την αφήνουν εύκολα ήσυχη.”

Η σχέση της με τη μόδα ξεκίνησε στα 17-18 της
”Για μένα μέχρι τότε η μόδα ήταν κάτι με το οποίο ασχολούνταν η μαμά μου. Της άρεσε πολύ να ράβει. Τα περισσότερα ρούχα μου, μου τα έφτιαχνε εκείνη. Θυμάμαι έφταναν στα χέρια της περιοδικά Burda και από εκεί εμπνεόταν και μου έραβε διάφορα. Είχε την τρέλα μάλιστα να είμαι πάντα διαφορετική από τα άλλα παιδάκια, από τα μαλλιά μέχρι το ντύσιμο, έτσι κι εγώ, ακόμα κι όταν έπαιρνα ένα ζευγάρι αθλητικά που ήταν αυτά που θα φορούσαν όλες οι φίλες μου, πάντα κάτι θα άλλαζα, θα έβαζα ας πούμε κίτρινα φλούο κορδόνια.”

Η σχέση της με την κόρη της, Άννι
”Το πιο δύσκολο πράγμα για μένα είναι να συνειδητοποιήσεις πως το παιδί σου μεγαλώνει. Για την Άννι είμαι μαμά και θα παραμείνω μαμά. Φίλους έχει πολλούς. Παρόλα αυτά, έχουμε πολύ καλή σχέση. Μου μιλάει για πολλά πράγματα για τα οποία συνήθως τα παιδιά δεν μιλάνε στους γονείς… Όταν είσαι single parent είναι πολύ πιο δύσκολο να κρατάς τις ισορροπίες. Όταν υπάρχει και μπαμπάς, ο ένας παίζει το ρόλο του αυστηρού, ο άλλος του πιο cool. Good cop, bad cop. Ενώ εγώ πρέπει να είμαι και τα δύο ταυτόχρονα.”

Η Τάμτα στην ηλικία της Άννι, ήταν παντρεμένη με παιδί
”Θα τρελαινόμουν αν η κόρη μου, μου ανακοίνωνε ότι περιμένει παιδί. Αλλά δεν έχω κανένα λόγο να σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Η Άννι αφενός ξέρει πολύ καλά την ιστορία μου, αφετέρου νομίζω πως στις μέρες μας δεν γίνονται εύκολα τέτοια πράγματα. Τα έκανα εγώ σε άλλη χώρα και σε διαφορετικές συνθήκες. Βέβαια, δεν έχουμε καθόλου ταμπού με αυτό το θέμα. Της μίλησα για πρώτη φορά στα 13 της γιατί είναι πολύ σημαντικό να μιλάς για αυτά τα πράγματα. Ακόμα και προφυλακτικά της έχω αγοράσει και για να ξέρει τι πρέπει να κάνει και για να νιώθει άνετα να μου μιλήσει για τέτοια θέματα. Της είπα ”να τα έχεις κι αν κάποιος τα χρειαστεί, ας υπάρχουν”.

Το στυλ της και το Super Idol
”Δεν ήμουν ποτέ συντηρητική στη ζωή μου. Μπορεί να έχει ο κόσμος την εντύπωση πως άλλαξα look γιατί μπήκα στο τραγούδι. Ίσως επειδή είχε άλλη εικόνα από το Super Idol. Αλλά στο παιχνίδι, επειδή δεν ήταν ριάλιτι, η εικόνα μου δεν είχε να κάνει μ’ εμένα. Ήμουν εντελώς καταπιεσμένη, έκλαιγα σε κάθε Live. Μπορεί να ήμουν μάνα και παντρεμένη, αλλά μέχρι τότε δεν είχα βαφτεί ποτέ και δεν είχα βάλει ποτέ μου τακούνι. Φαντάσου πώς ένιωθα όταν μου έβαζαν κάτι ρούχα που ένιωθα σαν τη θεία μου.”

Διάβασε περισσότερα στο In Style που κυκλοφορεί.

Read More

And More