H Τάμτα μιλάει για πρώτη φορά για την σύλληψη και την αποφυλάκιση του αδελφού της

Η Τάμτα μίλησε για πρώτη φορά για την περιπέτεια του αδελφού της με τη Δικαιοσύνη αλλά και την ανακούφιση που νιώθει τώρα που όλο αυτό είναι παρελθόν!

Ήταν Μάιος του 2009 όταν η δημοφιλής τραγουδίστρια πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ για να συναντήσει τον κρατούμενο αδελφό της, ο οποίος είχε συλληφθεί μαζί με έναν συμπατριώτη του Γεωργιανό για ένοπλη ληστεία σε σουπερμάρκετ του Ζωγράφου.

Η Τάμτα στάθηκε δίπλα στον αδελφό της σε αυτή του την περιπέτεια και πριν από λίγο καιρό ο 26χρονος Βλαντιμίρ αποφυλακίστηκε.

Μιλώντας στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και το ένθετο ΘΕΜΑ People για το θέμα δήλωσε: “Ο αδελφός μου είναι πάρα πολύ καλά. Ούγε εγώ δεν πίστευα ότι θα βγει τόσο δυνατός. Δουλεύει σερβιτόρος για να βγάζει τα δικά του χρήματα και παράλληλα αθλείται , ασχολούμενος με το μποξ. Αυτό μετράει και με κάνει πολύ χαρούμενη”.

Είναι η πρώτη φορά που μιλάει για τον αδελφό της αφού όλα αυτά τα χρόνια επέλεξε να σιωπά για τα δικαστήρια, τις φυλακές και τα επισκεπτήρια.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας ο 26χρονος, που τώρα μένει στο ίδιο σπίτι με την τραγουδίστρια, είναι καθαρός από τις εκκρεμότητές του με τη Δικαιοσύνη και μάλιστα αποφυλακίστηκε νωρίτερα καθώς δούλευε μέσα στη φυλακή.

Ο νεαρός Βλαντιμίρ είχε καταδικαστεί σε 6 χρόνια φυλάκισης καθώς συνελήφθη με το συνεργό του έχοντας διαπράξει ένοπλη ληστεία σε σουπερμάρκετ.

“‘Όλοι μας κάνουμε κάποιο λάθος στη ζωή. Είμαι πολύ χαρουμενη που όλο αυτό δεν έχει αφήσει στον αδελφό μου κάποιο ψυχολογικό τραύμα. Όλο αυτό που έγινε τελικά μόνο σε καλό του βγήκε”, λέει ανακουφισμένη η Τάμτα και προσθέτει: ” Έκανε ό,τι μπορούσε για να τελειώσει όλο αυτό και να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Χωρίς παράπονο για κανέναν. Πλέον είναι καλά και τον στηρίζει όλη η οικογένεια. Πιστεύω στον αδελφό μου και γνωρίζω ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξανακάνει κάτι που θα στενοχωρήσει πρώτα απ’ όλα τους δικούς του ανθρώπους”.

Read More

And More