Μ. Παπαγιάννης στην Τατιάνα: ”Ήταν συνειδητή απόφαση η δημιουργία οικογένειας”!

Ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης, σύζυγος της Αγγελικής Δαλιάνη και πατέρας της μικρής Λυδίας, βρέθηκε σήμερα στο πλατώ της εκπομπής ”Αξίζει να το ζεις” και μίλησε στην Τατιάνα για τον ρόλο του στη ”Ζωή της Άλλης”, την σύζυγο και την κορούλα του.

Τι είπε όμως, για τις γυναίκες της ζωής του, την σύζυγό του και ηθοποιό, Αγγελική και την 2 ετών κορούλα του, Λυδία; ”Noμίζω ότι, όλοι οι νέοι μπαμπάδες έχουν λίγη ”χαζομάρα” μέσα τους, έτσι κι εγώ σαν μπαμπάς έχω μπόλικη χαζομάρα μέσα μου και την δίνω απλόχερα στον κόσμο που με περιβάλλει! (γέλια) Μου μοιάζει η κόρη μου, ε; Της δώσαμε τ’ όνομα Λυδία γιατί ήταν ένα όνομα που άρεσε και στους δύο. Μαρία – Λυδία για την ακρίβεια – Μαρία λένε την μητέρα μου – και το Λυδία μας άρεσε πολύ.”

Πώς κατέληξε όμως, στο συγκεκριμένο όνομα για την αξιολάτρευτη κόρη του; ”Καμάκι… Πες ότι κάθεται σ’ ένα μπαρ, την πλησιάζει ένας άντρας και την ρωτάει ”πώς σε λένε;”. ”Λυδία”, ”Α, ωραίο όνομα…” κι εκεί αρχίζει μια συζήτηση… Ενώ άν την έλεγαν Μαρία, ο άλλος δεν θα είχε τι να της πει… (γέλια) Στην ουσία εγώ βοηθάω, τον καημένο τον άνθρωπο, που θα είναι λίγο κομπλεξαρισμένος για να κάνει το επόμενο βήμα… Χτίζω από τώρα το μέλλον της. Κάθε μου κίνηση έχει να κάνει μ’ αυτό. ”

Ο ίδιος είναι μαζί με την Αγγελική Δαλιάνη πάνω από 8 χρόνια και η δημιουργία οικογένειας, όπως παραδέχτηκε ο Μάνος ήταν μια συνειδητή απόφαση. ”Νιώσαμε κι οι δύο έτοιμοι για να προχωρήσουμε τη σχέση μας. Δεν είμαστε υπέρ του γάμου, αλλά είμαστε υπέρ του να έχουμε έναν άλλον άνθρωπο κοντά μας. Ο γάμος ήρθε σαν φυσικό επακόλουθο για πολλούς τεχνικούς λόγους, για την πεθερά μου και τέτοια (γέλια). Είναι κλασική Ελληνίδα πεθερά, αλλά παραδόξως έχουμε μια πολύ ωραία σχέση αγάπης – μίσους… Όχι, μωρέ, την αγαπάω!”, είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά!

Δες το βίντεο με τις δηλώσεις της Αγγελικής για εκείνον:

Read More

And More