Τ. Στεφανίδου: Τι αποκάλυψε για το “Μίλα” στην Ελεονώρα! Τι είπε για τα πρόσωπα της τηλεόρασης!

Για την εκπομπή “Μιλα” την απόφασή της να ασχοληθεί καθαρά με το κομμάτι της ψυχαγωγίας και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο νέο concept, στο οποίο και πιστεύει πολύ μίλησε η Τατιάνα στην Ελεονώρα Μελέτη.
Στην αποκαλυπτική συνέντευξή της στην “Πρωινή Μελέτη” αναφέρθηκε στην απόφασή της να δοκιμάσει φέτος το κάτι διαφορετικό και αποκάλυψε την άποψή της για τα τηλεοπτικά πρόσωπα.
Μιλώντας αρχικά για την απόφασή της να παρουσιάσει το “Μιλα”, η Τατιάνα είπε το εξής: “Το καλοκαίρι δεν σκέφτηκα καθόλου την εκπομπή, γιατί είχα ζήσει μια πολύ έντονη θυελλώδη περσινή χρονιά και έκανα διακοπές. Όταν γύρισα πίσω ήξερα πολύ καλά ότι δεν ήθελα να κάνω αυτό που κάνω. Ένιωθα ότι είχα κουραστεί και από αυτό, γιατί ήταν επτά χρόνια πια που έκανα αυτήν την εκπομπή. Ένιωθα ότι δεν ήθελα να είμαι μόνη μου, γιατί έχω κάνει για πολλά χρόνια solo καριέρα. Αυτή την φορά είχα την ανάγκη να νιώσω καλά, να γελάσω και να διασκεδάσω αυτό το δίωρο. Έτσι έψαξα να βρω ένα μοντέλο εκπομπής για να περάσω καλά και μέσα από μια γυναικοπαρέα ήξερα ότι θα περνούσα καλά”.
Στην ερώτηση αν δυσκολεύτηκε να βρει τις κυρίες που απαρτίζουν την γυναικοπαρέα του “Μιλα” δήλωσε: “Έψαχνα να βρω ανθρώπους που να ταιριάζουμε, αλλά να είναι και διαφορετικοί μεταξύ τους. Γιατί σκέψου να έχουν όλοι τις ίδιες απόψεις σε μια συζήτηση, πόσο βαρετό είναι… Αυτό, το να βγάλει δηλαδή κάποιος τον εαυτό του στην εκπομπή και να μην παίξει ρόλο και να έχετε χημεία και να είναι ωραίο πρόσωπο, ήταν δύσκολο”.
Πόσο δύσκολη ήταν όμως για εκείνη η απόφαση να αλλάξει concept στην εκπομπή;
“Για ‘μένα η απόφαση ήταν πολύ δύσκολη. Όλα αυτά τα χρόνια χειριζόμουν δημοσιογραφικά τα πράγματα. Το εαυτό μου δεν τον έκθετα ποτέ. Αν θέλεις να κάνεις γυναικοπαρέα όμως πρέπει να το αποφασίσεις. Δεν μπορεί να είναι οι άλλες στην γυναικοπαρέα και εσύ από έξω να καταγράφεις. Ή θα το κάνεις το εργάκι ή όχι. Είπα τέλος η ιστορία είμαι δημοσιογράφος και σκέφτηκα αν θέλω να κάνω ψυχαγωγία. Είπα: “θέλεις να κάνεις ψυχαγωγία ή δεν θέλεις; Να μπεις καθαρά στο κομμάτι της ψυχαγωγίας και να ξεχάσεις αυτά που ήξερες;”. Ήθελα πολύ να κάνω αυτό το concept, το έχω πιστέψει πολύ”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Τατιάνα.
Για την πρωινή εκπομπή που ετοιμάζει ο Ant1 είπε: “Θέλω να το δω πρώτα. Μετά από χρόνια στην τηλεόραση, πιστεύω ότι πρώτα πρέπει να δεις κάτι και μετά να το κρίνεις. Δεν ξέρω τι θα βγει. Μπορεί να το δω και να ενθουσιαστώ… Αυτήν τη στιγμή, πάντως, θέλω να δω την Φαίη και τον Γιώργο και πιο πολύ από πέρσι που δεν ξέραμε τι είναι. Δεν ξέρεις όμως, τι μπορούν να κάνουν και οι άλλοι και να σε εκπλήξουν”.
Για τα νέα πρόσωπα της τηλεόρασης δήλωσε: “Δεν υπάρχει κάποιο καινούριο πρόσωπο ως παρουσιαστής, με την έννοια ότι όλοι είναι δοκιμασμένοι. Η Σίσσυ Χρηστίδου, ίσως, να είναι το πιο νέο πρόσωπο, αλλά και εκείνη έχει δοκιμαστεί. Και στο πρωινό με Αρναούτογλου και με Γερμανού και έχει κάνει και το ριάλιτι με τον αγρότη”, είπε και πρόσθεσε: “Όσο για την Νάντια Μπουλέ διαφωνώ στο ότι είναι αμφιλεγόμενο πρόσωπο. Θεωρώ ότι την έχουν αδικήσει γιατί είναι πολύ ταλαντούχα σε ό,τι έχει κάνει”.
Για την Ευγενία Μανωλίδου είπε: “Η Ευγενία έχει έναν καθωσπρεπισμό στο στυλ. Ο λόγος που ενόχλησε ήταν το ότι έκανε το πιο σκληρό ριάλιτι των τελευταίων χρόνων και είχε αυτό το ευγενικό ατσαλάκωτο καθωσπρεπισμό. Γι’ αυτό την μίσησαν”.
Τέλος, η Τατιάνα αποκάλυψε πως δεν θα πήγαινει σε show χορού “Θέλει πάρα πολύ δουλειά. Πρέπει να δουλεύεις Σαββατοκύριακα. Το έχω κάνει μόνο μια φορά από τότε που είμαι παντρεμένη με παιδιά στο Fame Story και ήταν πολύ δύσκολο”.

Δες το βίντεο στο zappit!

Read More

And More