Νικόλαος- Τατιάνα: έρχονται για πάντα στην Ελλάδα;

Έχει περάσει σχεδόν μισός χρόνος από τον λαμπερό τους γάμο που έστρεψε πάνω τους όλα τα φλας των ελλήνων και διεθνών paparazzi. Κι όμως, και οι δυο τους θα επιστρέψουν στο μέρος που αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης. Σύμφωνα με την Real Life η Τατιάνα και ο Νικόλαος ετοιμάζουν να έρθουν στις Σπέτσες για το Πάσχα και μάλιστα θέλουν να κάνουν Ανάσταση στο εκκλησάκι του Αγ. Νικολάου όπου παντρεύτηκαν.

Όμως, στην επίσκεψή τους αυτή δεν θα είναι μόνοι τους καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα Πάσχα στις Σπέτσες αναμένεται να κάνει ολόκληρη η τέως βασιλική οικογένεια και μάλιστα σχεδιάζουν ένα μεγάλο γλέντι για την Κυριακή του Πάσχα.

Τα δημοσιεύματα μάλιστα θέλουν αυτή την επίσκεψη να μην είναι καθόλου τυπική αφού ο Νικόλαος και η Τατιάνα αγαπούν τόσο την Ελλάδα που σκέφτονται να μετακομίσουν για πάντα εδώ. Από την άλλη, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η σύζυγός του Άννα-Μαρία θα επισκεφτούν για όγδοη συνεχόμενη φορά την χώρα μας.

Η ζωή του Νικόλαου και της Τατιάνας έξι μήνες μετά τον γάμο τους

Έχουν περάσει ήδη εξι μήνες έγγαμου βίου και ο Νικόλαος με την Τατιάνα δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Πριν λίγο καιρό βρέθηκαν καλεσμένοι της σχεδιάστριας Tory Burch στο Λονδίνο. Η Τατιάνα μάλιστα βρέθηκε στην συγκεκριμένη βραδιά με την ιδιότητα του British Fashion Council, ενός τίτλου πολύ σημαντικού τον οποίο είναι δύσκολο να αποκτήσει κανείς. Μάλιστα, μια εβδομάδα πριν η Τατιάνη ήταν καλεσμένη της συζύγου του βρετανού πρωθυπουργού David Cameron στον πρωθυπουργικό οίκο. Ο λόγος της πρόσκλησης ήταν για να τιμήσει η κυρία Cameron το έργο του British Fashion Council.

Read More

And More