Ο Ε. Cruz έκανε στο χέρι του τατουάζ με το όνομα της Longoria!

Από ό,τι φαίνεται, η Εva Longoria έκλεψε τελικά και κατέκτησε για τα καλά την καρδιά του Eduardo Cruz! Η 35χρονη με την εμφάνιση που έκανε στα βραβεία Grammys προχθές, κατάφερε να στρέψει όλα τα βλέμματα προς το μέρος της! Και παρόλο που ο 25χρονος δεν βρέθηκε εκεί μαζί της, η ίδια σίγουρα δεν αμφιβάλει για τα αισθήματά του για εκείνη.

Αυτό αποδεικνύει μια κίνηση του Εduardo, που κάποιοι μπορεί να την χαρακτηρίσουν ρομαντική, άλλοι όμως επιπόλαιη. Ο γοητευτικός αδερφός λοιπόν, της Penelope Cruz, όπως διαβάσαμε στην Daily Mail, εκδήλωσε την αγάπη του για την Longoria, κάνοντας ένα τατουάζ με το όνομα της ηθοποιού στο αριστερό του χέρι. Και μπορεί να χαρακτηριστεί επιπόλαιη η κίνησή του αυτή, γιατί οι δυο τους είναι μόνο δύο μήνες μαζί. Μήπως βιάστηκε λιγάκι;

Η ηθοποιός, με τη σειρά της, έγραψε πρόσφατα στην προσωπική της σελίδα στο Twitter πως, ”να ξεκινάς και πάλι από το μηδέν, είναι δύσκολο… αλλά η ζωή συνεχίζεται. Προσεύχομαι να έχω δύναμη, θάρρος και σοφία στο καινούργιο μου ταξίδι!” Όσον αφορά και πάλι στο τατουάζ πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι και η Eva είχε κάνει στο παρελθόν ένα με το όνομα του πρώην -πια- συζύγου της, από τον οποίο μετά πέρασε τα πάνδεινα και το οποίο τώρα θέλει να ”ξεφορτωθεί”.

Read More

And More