Μαρία – Ολυμπία: Όταν η κόρη του τέως πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ κάνει tea party

Είναι το αγαπημένο κορίτσι των Βρετανών και ένα από τα γαλαζοαίματα παιδιά που λατρεύεουν τα περιοδικά μόδας, με εξώφυλλα στο Vanity Fair και το Tatler. Κάνει πολύ παρέα με τη Λούρδη της Μαντόνα και αποτελεί το καμάρι της μητέρας της Marie Chantal και του πατέρα της Παύλου, γιου του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου. Πριν από μερικές ημέρες κάλεσε τις εκατομμυριούχες φίλες της στο διαμέρισμα των γονιών της στο Τσέλσι στου Λονδίνου για ένα πάρτι που αρμόζει σε κορίτσια της τάξης τους. Ένα tea party!

Διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα πως η Μαρία Ολυμπία κάλεσε τις φίλες της για να διασκεδάσουν με αφορμή το τέλος των εξετάσεων. Το σπίτι είναι διακοσμημένο από τον διάσημο Φρανσουά Κατρού και η κοριτσοπαρέα είχε την ευκαιρία να βρεθεί γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι γεμάτο τσάι (cocktail όπως διακρίνουμε) και macarons.

To δημοσίευμα αναφέρει μάλιστα πως η Μαρία Ολυμπία συχνά παραβλέπει το πρωτόκολλο συμπεριφοράς που επιβάλεται σε μια γαλαζοαίματη και κάνει πράγματα όπως της αρέσει. Όπως για παράδειγμα στην παραπάνω φωτογραφία, όπου ανέβηκε στο τραπέζι για τις ανάγκες της απαραίτητης insta-photo. Σε κάθε περίπτωση τα “καμώματα” της εγγονής τους Κωνσταντίνου δεν κακοχαρακτηρίζονται από κανένα και η νεαρή γόνος αποτελεί ίνδαλμα για τα κορίτσια της γενιάς της και… της τάξης της. Άλλωστε τις φωτογραφίες που βλέπεις τις ανέβασε στο instagram η ίδια η μητέρα της Μαρίας-Ολυμπία, κάτι που δείχνει πως κάθε άλλο παρά ενοχλημένη είναι με τη συμπεριφορά της κόρης της.

Read More

And More