Πίσω στην κορυφή της σελίδας
16.01.2011 | 12:23

8 στους 10 Έλληνες λένε ναι στο τείχος στον Έβρο!

8 στους 10 Έλληνες λένε ναι στο τείχος στον Έβρο!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Καθημερινής από την Public Issue, ποσοστό 39% συμφωνούν με την περίφραξη των συνόρων στον Έβρο, ποσοστό 20% “μάλλον συμφωνούν”, ποσοστό 21% “σίγουρα διαφωνούν” και ποσοστό 7% “μάλλον διαφωνούν”.

Υπέρ του φράκτη εμφανίζονται το 51% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, το 37% της ΝΔ και ένας στους τέσσερις ψηφοφόρους των κομμάτων της Αριστεράς.

Σε ερώτηση για το πόσο ενημερωμένοι είναι για το τι προβλέπει ακριβώς αυτό το σχέδιο, “πολύ ενημερωμένοι” είναι μόνο 10%, “αρκετά” είναι 41%, “όχι και τόσο” ενημερωμένοι δηλώνει το 30% και 17% λένε ότι δεν είναι καθόλου ενημερωμένοι.
Όσον αφορά το πόσο αποτελεσματικός θα είναι ο φράκτης, το 41% λένε ότι θα είναι αποτελεσματικός ενώ 20% λένε ότι τέτοια μέτρα μάλλον δεν μπορούν να ανακόψουν τη ροή και 23% λένε ότι “σίγουρα δεν μπορούν”.

Σε δημοσκόπηση του Έθνους της Κυριακής, ποσοστό 80,3% συμφωνούν με φράκτη στον Έβρο και 18,6% λένε ότι διαφωνούν. Το 89,5% λένε ναι σε απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών, το 68,8% λένε ναι σε κέντρα κράτησης των παράνομων μεταναστών μέχρι την απέλαση και 28,2% διαφωνεί και 86,5% θέλουν επιχείρηση σκούπα στο κέντρο της Αθήνας.

Σε ανάλογη δημοσκόπηση της Alco για το Πρώτο Θέμα το 73% των ερωτηθέντων συμφωνούν με τον φράκτη, το 18% διαφωνούν και το 9% δεν παίρνει θέση.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 17:59

Check this
Δεν είναι αυτό που νομίζεις! Ένα stylish χτένισμα που μοιάζει δύσκολο αλλά γίνεται πανεύκολα!
Σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, βραχιόλια, κολιέ: Η fashion editor προτείνει τα ωραιότερα της αγοράς
Ασκήσεις για σύσφιξη και γράμμωση που μπορείς να κάνεις σε ένα δωμάτιο
Μια μυκονιάτικη βίλα διεθνών προδιαγραφών που θα σε ενθουσιάσει με την κομψότητά της
Top 10