Πίσω στην κορυφή της σελίδας
08.07.2015 | 12:31

Ο Θάνος Πετρέλης τραγουδάει για την Ελλάδα: "Με αφορμή τα όσα περνάει η χώρα μας, θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία που συνέβη πριν καιρό"

Ο Θάνος Πετρέλης τραγουδάει για την Ελλάδα: Με αφορμή τα όσα περνάει η χώρα μας, θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία που συνέβη πριν καιρό
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Θάνος Πετρέλης επηρεασμένος και προβληματισμένος,  όπως όλοι μας, από την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε καταθέτει την άποψη του μένα τραγούδι, γιατί οι καλλιτέχνες πρέπει να μιλάνε μέσω της δουλειάς τους..
 
Και επειδή το κάθε τραγούδι έχει την δική του ιστορία, ο Θάνος μας διηγείται την ιστορία αυτού του τραγουδιού..
 
 
“Με αφορμή τα όσα περνάει η χώρα μας, θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία που συνέβη πριν καιρό. ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ το  ΝΑΙ ή ΟΧΙ αλλά ίσως σε κάποιους λέει κάτι..
Ήταν 8 Ιουλίου του 2013. Στο τηλέφωνό μου έρχεται ένα μήνυμα απο την αδερφή μου Ειρήνη. “Δες το email σου. Σου έστειλα κάτι που έγραψα. Κάντο ότι θέλεις” 
Εκεί βρήκα στίχους που είχε γράψει η ίδια. Τρελάθηκα! Το έκανα προώθηση στον Θανάση Πετρέλη για να δει τι μπορεί να κάνει. 
Την επόμενη κιόλας μέρα πήρα μήνυμα του, που έλεγε. “Το έχω έτοιμο. Έλα όποτε έχεις χρόνο να το κάνουμε demo. Έτσι κι έγινε.. 
Το αποτέλεσμα με είχε ενθουσιάσει, αλλά ήταν ένα τραγούδι που ήταν “δύσκολο” να μπει σε ένα αλμπουμ. Οπότε έμεινε στα email…
Πριν λίγο καθώς έβλεπα τα email μου “έπεσα” πάνω του και νομίζω ότι είναι, ίσως, η κατάλληλη στιγμή να το μοιραστώ μαζί σας…
Υ.γ Ευχαριστώ τον φίλο μου Paul Diamantopoulos που έντυσε το video“

Άκουσέ το 
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10