Ν. Θάνου στην Τατιάνα: “Είμαι σοκαρισμένη από τις κατηγορίες του πρώην συζύγου μου!”

Για την αντιδικία που έχει με τον εν διαστάσει σύζυγό της μίλησε η Νάταλι Θάνου στην Τατιάνα Στεφανίδου και το “Αξίζει να το ζεις!”. Το νεαρό μοντέλο, που βρίσκεται εδώ και έξι χρόνια στη χώρα μας αναφέρθηκε στο άγνωστο παρελθόν του και το γάμο της με τον Δημήτρη Θάνο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Ciao, ο μάνατζερ και εν διαστάσει συζυγός της αποκάλυψε ότι ξεκίνησε αίτηση διαζυγίου και κατηγορεί την Νάταλι Θάνου ότι του “έφαγε τα λεφτά και τον εκμεταλλεύτηκε”.
Η ίδια απάντησε στις κατηγορίες του Δημήτρη Θάνου αναφέροντας χαρακτηριστικά πως έχει πάθει σοκ με αυτά που έχει ακούσει. “Είμαι σοκαρισμένη από τις κατηγορίες του πρώην συζύγου μου”, είπε αποκαλύπτοντας πως οι δυο τους είχαν ξεκινήσει μαζί σε μια εταιρεία που οργάνωναν events σε όλη την Ελλάδα κι εκείνη τραγουδούσε, αλλά σιγά σιγά, ο ίδιος αποφάσισε να γίνει μάνατζέρ της και να βγάζει λεφτά από τις εμφανίσεις της.
“Στην αρχή μου άρεσε που ασχολούνταν μαζί μου και είχαμε επιτυχίες. Κατά βάθος όμως, ήξερα ότι αυτό που γινόταν ήταν λάθος. Ήθελα να έχω έναν άντρα και να στηρίζομαι πάνω του. Να έχω άνεση. Ήθελα αν εγώ πάθω κάτι και δεν μπορώ να δουλέψω για τρεις μήνες να έχω κάποιον στο πλευρό μου και ο άλλος να μην εξαρτάται από εμένα. Πάντα έπρεπε να δουλέυω εγώ, γιατί εγώ έβγαζα χρήματα”, εξομολογήθηκε και πρόσθεσε ότι στα Playmate πήγε με την παρότρυνση του συζύγου της.
Ακόμη, η Νάταλι απάντησε και στις κατηγορίες του Δημήτρη Θάνου, αναφορικά με τον γάμο τους. Ο μάνατζερ ανέφερε πως η Νάταλι κρατούσε κρυφό το γάμο τους και τον παρουσίαζε σε όλους σαν τον αδελφό ή τον ξαδελφό της. “Είναι ψέμα. Ήταν κοινή απόφαση να μην αποκαλύψουμε το γάμο μας. Η σχέση μας είχε κάνει τον κύκλο της. Τα τελευταία χρόνια προσπαθούσα να χωρίσω και επειδή εκείνος καταλαβαίνει τώρα ότι θα με χάσει, τα κάνει όλα αυτά. ”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Δες το βίντεο:

Read More

And More