Κ. Θάνου: “Πέρασα δύσκολα τα 7 χρόνια της κατακραυγής!”

Λίγο μετά τη δικαστική απόφαση που αθώωσε τόσο την ίδια όσο και τον Κώστα Κεντέρη, η Κατερίνα Θάνου μίλησε για τα 7 δύσκολα χρόνια που πέρασε και την περιπέτειά της με το ντόπινγκ.
Μιλώντας για όλη την περιπέτεια που πέρασε αυτά τα χρόνια, η Ολυμπιονίκης πιστεύει ότι ήταν ένα παιχνίδι που έπαιξαν εις βάρος της για να αποκλειστεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. “Ήρθε η δικαίωση για όσα πέρασα. Ηρέμησα. Δεν θα τους έκανα τη χάρη να καταρρεύσω”, είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του “Made in Star”.
Ωστόσο, την ίδια περίοδο που ξεκίνησε η περιπέτεια με το ντόπινγκ, η Κατερίνα χώρισε με τον σύζυγό της. “Το 2004 ήρθε το τέλος στο γάμο μου. Έτυχε να είναι την ίδια περίοδο. Τις πρώτες μέρες ήμουν ευάλωτη και δεν ήθελα να ακούω τίποτα”.
Για τις δύσκολες ώρες που πέρασε, ανέφερε: “Πέρασα δύσκολα τα 7 χρόνια της κατακραυγής… Έχω 11 μετάλλια, που δείχνουν την πορεία μου στον αθλητισμό, που κορυφώθηκε στο Σίδνεϋ. Το 2004 ήθελα να συμμετέχω στους Ολυμπιακούς Αγώνες που έγιναν στη χώρα μας και να κερδίσω ένα μετάλλιο. Θύμωσα γιατί κανείς δεν ήξερε τι περνούσα”.
Για τη σχέση της με τον Θάνο Κεντέρη, είπε: “Περάσαμε μια ιστορία μαζί με τον Κώστα. Με πρόδωσαν άνθρωποι που δεν ήταν δίπλα μου, αλλά είχαν τη δυνατότητα να αλλάξουν τη ροή των πραγμάτων. Οι δικοί μου άνθρωποι ήταν και είναι δίπλα μου”.
Τέλος, η Κατερίνα Θάνου μίλησε για το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί και να κάνει οικογένεια. “Πάντα είχα στο μυαλό μου να γίνω μητέρα. Λόγω του αθλητισμού δεν μπορούσα να κάνω οικογένεια. Αλλά τώρα θέλω να κάνω παιδιά και σκέφτομαι σοβαρά να κάνω και δεύτερο γάμο”, δήλωσε.

Read More

And More