Κ. Θάνου: “Πίστευα μέσα μου ότι θα ερχόταν η στιγμή που η αλήθεια θα έλαμπε!”

Η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Θάνου μιλάει για την αθώωση της έπειτα από τη μακροχρόνια περιπέτεια που εζήσε μαζί με τον Κώστα Κεντέρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, τον πρωταθλισμό και το όνειρό της να αποκτήσει τη δική της οικογένεια.
“Αισθάνομαι ανακουφισμένη και δικαιωμένη. Σίγουρα ήταν μία δίκη που κράτησε πολλά χρόνια, με ταλαιπώρησε και πολλές φορές μου δημιούργησε κακή διαθέση. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι όλα πήγαν πολύ καλά… Νιώθω λυτρωμένη και δικαιωμένη”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο “ΕΓΩ!” και δήλωσε ότι είχε στο πλευρό της την οικογένειά της και τους δίκους της ανθρώπους, που την στήριζαν και ήταν δίπλα της σε αυτήν την δύσκολη στιγμή.

Η Κατερίνα Θάνου αποκάλυψε ότι δεν ένιωσε ποτέ την ανάγκη να επισκεφτεί κάποιον ψυχολόγο γιατί νοιώθει πολύ καλά με τον εαυτό της. Την ίδια στιγμή, όμως, δεν έκρυψε ότι έχει βρεθεί σε αδιέξοδο και είπε χαρακτηριστικά: “Πολλές φορές ένιωσα να έχω εμπόδια, τοίχους υψωμενούς μπροστά μου, δυσκολίες αναποδιές, στραβαπατήματα. Θεώρω, όμως, ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει αυτά τα συναισθήματα χάρας και λύπης, για να μπορέσει να ολοκληρωθεί στη ζωή του” και πρόσθεσε: “Από τη στιγμή που ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου και με όσα είχαν γίνει, ήθελα να πιστεύω ότι τα πράγματα θα πήγαιναν καλά. Πίστευα μέσα μου ότι θα ερχόταν η στιγμή που η αλήθεια θα έλαμπε!”.
Σε ερώτηση για το αν είναι στα άμεσα σχέδια της ν’ αποκτήσει τη δίκη της οικογένεια, η Κατερίνα απάντησε: “Είναι κάτι το οποίο σκέφτομαι και θέλω να έρθει στη ζώη μου. Όταν, βέβαια, θα υπάρχει δίπλα μου ένας άνθρωπος που θα θέλει αυτό που θα θέλω κι εγώ”.
Τέλος, η γνωστή αθλήτρια αξομολογήθηκε ότι έχει αγαπήθει πολύ ως γυναίκα και δήλωσε: “Έχω αγαπήσει δυνάτα αρκέτες φορές και νιώθω γεμάτη. Αισθάνομαι γενναιόδωρη στο κομμάτι αυτό”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More