Σάκης Ρουβάς: Μία πρώτη γεύση για το The Ace Of Hearts Tour

Λίγο πριν τη Συνέντευξη Τύπου στο Tae Kwon Do, παίρνουμε μία πρώτη αίσθηση για το The Ace Of Hearts Tour από το Σάκη Ρουβά, τους ONIRAMA, την Ελένη Φουρέιρα, τους Boys and Noys, την Xenia Ghali και το σκηνοθέτη Απόλλωνα Παπαθεοχάρη που εργάζονται πυρετωδώς για να παρουσιάσουν το πιο ξεχωριστό live show.

/
Όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής από τους αγαπημένους καλλιτέχνες αλλά και τους καταξιωμένους συντελεστές μας προϊδεάζουν για ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα με ευφάνταστα κουστούμια.

/

/

Είδαμε χαρακτηριστικά τους Θοδωρή Μαραντίνη, την Ελένη Φουρέιρα, τους Boys and Noys και την Xenia Ghali να φωτογραφίζονται με ένα eye-patch καρδιά, τον Απόλλωνα Παπαθεοχάρη να ανεβάζει στα social media του τη χορογράφο Chaly Jennings με ένα εντυπωσιακό κουστούμι καρδιά και το ελληνικό σχεδιαστικό δίδυμο Mi-Ro να μοιράζεται στο instagram κάποια σχέδια, που έχουν σχεδιάσει για τον κορυφαίο Έλληνα star.

/
Η Ελένη Φουρέιρα

/
Ο frontman των Onirama Θοδωρής Μαραντίνης

/
Η Dj και μουσική παραγωγός Xenia Ghali

/
Οι Boys and Noise

To ίδιο όμως έκανε και ο κορυφαίος Έλληνας star στην δική του σελίδα στο instagram. “Έτοιμος για το ωραιότερο live που έχω κάνει μέχρι σήμερα”, έγραψε ο Σάκης στη φωτογραφία όπου εμφανίζεται κι εκείνος με ένα eye-patch καρδιά.

Όλα δείχνουν πως είναι έτοιμα για ένα φαντασμαγορικό show, ενώ η ζήτηση για τα εισιτήρια είναι θεαματική! Περιμένουμε την αυριανή Συνέντευξη Τύπου για περισσότερες πληροφορίες… Το TLIFE θα είναι εκεί! Stay tuned…

Read More

And More