Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ; Πρεμιέρα με επώνυμους για Δ. Κατρανίδη – Μ. Παπακωνσταντίνου

Για 2η χρονιά συνεχίζεται η επιτυχία για τον Δάνη Κατρανίδη και την Μίρκα Παπακωνσταντίνου στη θεατρική παράσταση “Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ;” στο Θέατρο Πόλη.

Το “παρών” στην επίσημη πρεμιέρα έδωσαν πολλοί επώνυμοι από τον καλλιτεχνικό χώρο, ανάμεσα στους οποίους είδαμε την Παναγιώτα Βλαντή, τον Άγγελο Αντωνόπουλο, την Νένα Μεντή, την Ζέτα Δούκα, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και πολλούς άλλους.

Το έργο ανέβηκε για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη το 1962 (Broadway) και έγινε τεράστια επιτυχία, κερδίζοντας το Βραβείο Tony. Μετά τον Ευγένιο Ο΄ Νιλ, τον Τένεσι Ουίλιαμς και τον Άρθουρ Μίλερ, ο Έντουαρντ Άλμπι δίνει ένα δυναμικό συγγραφικό “παρών” στη δεκαετία του ’60 και καθιερώνεται.

Ο Τζορτζ καθηγητής ιστορίας (Δάνης Κατρανίδης) είναι παντρεμένος με τη Μάρθα (Μίρκα Παπακωνσταντίνου) κόρη του Πρύτανη του Πανεπιστημίου. Ένας γάμος που διαρκεί περισσότερα από είκοσι χρόνια. Κύριο χαρακτηριστικό της σχέσης τους είναι η αλληλοεξάρτηση. Μετά από μια δεξίωση στο Πανεπιστήμιο, η Μάρθα προσκαλεί το νεαρό ζευγάρι Χάνι (Χρύσα Παπά) και Νικ (Παναγιώτης Εξαρχέας) στο σπίτι τους για ένα μεταμεσονύκτιο πάρτι.

Μέχρι να ξημερώσει, ο Νικ κι η Χάνι εμπλέκονται στο παιχνίδι του Τζορτζ και της Μάρθας. Η βραδιά γίνεται άγρια, ανεξέλεγκτη και με απρόβλεπτη κατάληξη για όλους…
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Μιχάλης Χατζηγιάννης, Αχιλλέας Χαρίτος

Άγγελος Αντωνόπουλος, Παναγιώτα Βλαντή

Ζέτα Δούκα

Ζέτα Δούκα, Χριστίνα Αλεξανιάν

Όθωνας Μεταξάς, Χρύσα Παππά

Δάνης Κατρανίδης, Νένα Μεντή, Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Νένα Μεντή, Γιώργος Νανούρης

Read More

And More