Γιατί κόπηκε ο Θέμος από την εκπομπή του Γιώργου και της Φαίης!

Την πόρτα στον Θέμο Αναστασιάδη, που είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί στη χθεσινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά έκλεισε το Mega. Η παρέμβαση υψηλών στελεχών του καναλιού ακύρωσαν την εμφάνιση του παρουσιαστή του “Ολα 11” στο πλατό του Mega.

Το παρασκήνιο για τη ματαίωση της εμφάνισης του γνωστού δημοσιογράφου στην πρωινή εκπομπή του Mega, φουντώνει, καθώς παρά το τρέιλερ και την ανακοίνωση των παρουσιαστών πως θα υποδεχτούν τον Θέμο Αναστασιάδη, ο ίδιος δεν βρέθηκε ποτέ στο πλατό της εκπομπής και αντικαταστάθηκε από τον ηθοποιό των “Μυστικών της Εδέμ” Βασίλη Μπισμπίκη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, το “κόψιμο” ήρθε μετά από από εντολή υψηλά ισταμένων του καναλιού της Μεσογείων, το βράδυ της Δευτέρας, ενώ ακόμη και οι παρουσιαστές της εκπομπής ενημερώθηκαν το πρωί της επόμενης μέρας.
Ο ίδιος ο Θέμος Αναστασιάδης δήλωσε πως ενημερώθηκε για τη ματαίωση της συνέντευξης το βράδυ της Δευτέρας. “Δεν ξέρω. Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να πάω να ευχηθώ από κοντά στην Φαίη που σε λίγο καιρό θα γεννήσει και να συμπαρασταθώ στον Λιάγκα. Ανθρώπινα πράγματα!”, είπε

Read More

And More