Kατερίνα Θεοχάρη: Η μεταμόρφωση της “κοντής” από το Παρά Πέντε και το “επεισόδιο” στην παράσταση που παίζει!

“Το γάλα”, το θεατρικό έργο του Βασίλη Κατσικονούρη με την Άννα Βαγενά, μια από τις σημαντικότερες παραστάσεις των τελευταίων χρόνων, που ύμνησαν θεατές και κριτικοί, περιοδεύει για τελευταία φορά ανά την Ελλάδα, κλείνοντας έτσι έναν κύκλο επτά χρόνων τεράστιας επιτυχίας!

Στην παράσταση παίζουν: Άννα Βαγενά, Λευτέρης Δημηρόπουλος, Βασίλης Παλαιολόγος και η Κατερίνα Θεοχάρη που έχει μεταμορφωθεί εμφανώς σε άκρως γοητευτική παρουσία…

/

Την παράσταση παρακολούθησε και η Μαρία Σολωμού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE υπήρξε ένα μικρό επεισόδιο μεταξύ της Άννας Βαγενά και κάποιας κοπέλας που παρακολουθούσε την παράσταση καθώς έπαιζε με το… κινητό της! Η Άννα Βαγενά τσαντίστηκε τόσο πολύ που της φώναζε μπροστά σε όλους και της επεσήμανε την ανύπαρκτη θεατρική της παιδεία.

Η ίδια ωστόσο, σηκώθηκε από τη θέση της για να μιλήσει και πάλι στο κινητό της, όπου φυσικά ακούγονταν τα πάντα… Στη συνέχεια κάθισε στη θέση της και η παράσταση συνεχίστηκε. Ωστόσο ήταν πολύ καλή η παράσταση με τον Λευτέρη Δημηρόπουλο να αποσπά τα καλύτερα σχόλια !

Η Κατερίνα Θεοχάρη και η Μαρία Σολωμού
/

Read More

And More