Στο δικαστήριο η κόρη του τέως για υπερβολική ταχύτητα!

Με 1.000 ευρώ πρόστιμο και μια καταδίκη από το δικαστήριο, η μικρή κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Θεοδώρα πλήρωσε την απερισκεψία της να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ με υψηλές ταχύτητες σε δρόμο της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο “Πρώτο Θέμα”, η 27χρονη Θεοδώρα δεν πλήρωσε μόνο πρόστιμο επειδή έτρεχε πάνω από το όριο της επιτρεπόμενης ταχύτητας, όταν την σταμάτησε η αστυνομία, αλλά κλήθηκε να παρουσιαστεί στο δικαστήριο, όταν ορίστηκε η τακτική δικάσιμος.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά έγινε γνωστό πριν από μια εβδομάδα, όταν η Θεοδώρα έπρεπε να εμφανιστεί στο δικαστήριο. Την ημέρα που την σταμάτησαν οι αστυνομικοί στην περιοχή του Μοντερέι, έτρεχε με 160 χιλιόμετρα την ώρα. Όμως, στον έλεγχο που της έγινε, υποβλήθηκε και σε αλκοτέστ, που έδειξε επίπεδο αλκοόλ 0,7 στον οργανισμό. Έτσι μετά το πρόστιμο της ήρθε και η κλήση να παρουσιαστεί στο δικαστήριο, όπου πίστευε πως θα ξεμπερδέψει πληρώνοντας ακόμη ένα πρόστιμο.
Ωστόσο, η ίδια φαίνεται πως έμεινε έκπληκτή όταν ο δικαστής της ζήτησε να βρει δικηγόρο, ορίζοντας τακτική δικάσιμο. ¨οπως ήταν φυσικό η θεοδώρα έχασε και πλήρωσε 1.000 δολάρια συν τα έξοδα της δίκης. Γλίτωσε όμως τη φασαρία, καθώς δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, αλλά εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της.

Την ίδια στιγμή, βέβαια, η Θεοδώρα κάνει όνειρα για το Χόλιγουντ και γι’ αυτό το λόγο τα τελευταία 2 χρόνια βρίσκεται στο Λος Άντζελες και έκανε σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Nontheastern.

Read More

And More