Γιατί ο Στ. Θεοδωράκης ίδρυσε “ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ” – Δεν θα είναι υποψήφιος ο ίδιος στις ευρωεκλογές αλλά και κανένας πολιτικός από άλλο κόμμα

Μόνο στις ευρωεκλογές θα κατέβει το νεο κόμμα που ανακοίνωσε σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης και όχι στις αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsit από το περιβάλον του γνωστού δημοσιογράφου, ο στόχος του είναι να έχει υπερκομματικό χαρακτήρα και θα κινείται στον χώρο της Κεντροαεριστερας.
Για τον λόγο αυτό και δεν θα έχει κανέναν πολιτικό από τα γνωστά κόμματα. Όπως είπε και ο ίδιος μιλώντας στους συνεργάτες του αλλά και στο άρθρο – μανιφέστο για το ΠΟΤΑΜΙ, στο κόμμα αυτό θα είναι άνθρωποι καθημερινοί οι οποίοι θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική από όλα τα κοινωνικα στρώματα.

Ο στόχος του είναι επίσης να μην είναι ένα πυροτέχνημα αλλά ένα κόμμα που θα σημειώσει μακρά πορεία στο πολιτικό σκηνικό και μάλιστα που στοχεύει σε διψήφια ποσοστά.

Ο ίδιος ο Σταύρος Θεοδωράκης θα ξεκινήσει περιοδείες σε όλη την Ελλάδα μετά την Τρίτη που θα δοθεί και η επίσημη συνέντευξη Τύπου με την παρουσίαση των υποψηφίων για το ευρωψηφοδέλτιο.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας θα είναι τα Χανιά.

Το κόμμα προς το παρόν δεν έχει οργανωτική δομή αλλά αποτελείται από μια ομάδα που συναποφάσισε και αυτή θα είναι η ομάδα που θα κατέβει και στις ευρωεκλογές.

Η ομάδα θα πορευτεί έτσι όπως είναι σήμερα και συνέδριο αλλά και όλα τα οργανωτικά που συνοδεύεουν την ίδρυση ενός κόμματος θα γίνουν μετά τις ευρωεκλογες.

Διάβασε περισσότερα στο Newsit

Read More

And More