Γνωστός ηθοποιός δίνει μάχη κάθε μέρα με την κατάθλιψη…

Ο ηθοποιός Σπύρος Θεοδόσης μιλάει στην Esspressο και αποκαλύπτει πως έφτασε στα όρια της κατάθλιψης. Ο Έλληνας ηθοποιός μπορεί να ετοιμάζεται να παίξει στην παράσταση “Η αθάνατη πραγματικότητα” μαζί με τον Κωνσταντίνο Καζάκο και τον Γιάννη Αϊβάζη. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να παραβλέψει την οικονομική κατάσταση της χώρας και ειδικά του κλάδου των ηθοποιών.

“Τα πρώτα συμπτώματα ξεκίνησαν με μια φοβία. Είχα την τάση να απομονώνομαι και άρχισα να βλέπω πολλά λάθη σε μένα και να μην τρέφω ιδιαίτερη εκτίμηση στον εαυτό μου θεωρώντας ότι φταίω εγώ για τη στάση μου στη ζωή και για όλα αυτά που μου συμβαίνουν” αναφέρει στο δημοσίευμα της εφημερίδας. Ο ηθοποιός απευθύνθηκε σε έναν φίλο του ψυχαναλυτή που διέγνωσε τα πρώτα συμπτώματα κατάθλιψης.

Και μπορεί ο ίδιος να μην είναι σε δύσκολη οικονομική θέση, όμως δεν μπορεί να αγνοήσει την κατάσταση γύρω του. “Σκέφτομαι ότι αν πάρει φωτιά το σπίτι του διπλανού μου, κάποια στιγμή θα καεί και η δική μου αυλή, γιατί δεν θα μπορώ, όσο κι αν θέλω να την προστατέψω” συμπληρώνει. Σήμερα πάντως ο ηθοποιός αναφέρει πως αν και περνά δύσκολες ώρες είναι δυνατός και θα καταφέρει να βγει από την κατάθλιψη.

Read More

And More