Θεοδώρα: Η κόρη του τέως, δηλώνει έτοιμη να κάνει οικογένεια και να ερωτευτεί τον πρίγκιπα της!

Η κόρη του τέως βασιλιά Κωστντίνου, Θεοδώρα φανερά αδυνατισμένη και λαμπερή έδωσε συνέντευξη στο ισπανικό περιοδικό YP Donna και μίλησε για την ζωή της στο Λος Άντζελες , τον αγώνα της να πετύχει το όνειρο της και την οικογένεια της!

Ποια είναι η καθημερινοτητά της στο Λος Άντζελες, “Τρεις φορές την εβδομάδα προσπαθώ να περνάω από οντισιόν θεατρικών και κινηματογραφικών παραγωγών. Όταν είμαι σπίτι, στέλνω βιογραφικά από τον υπολογιστή μου σε παραγωγές που με ενδιαφέρουν. Αν έρθει η τυχερή μου ημέρα, καταφέρνω να περάσω από οντισιόν. Επίσης, μου αρέσει πολύ η μουσική και όταν βρω την ευκαιρία, πηγαίνω με φίλους σε συναυλίες και διάφορα φεστιβάλ!”


Θέλει να κάνει οικογένεια;
“Θέλω να κάνω οικογένεια και συνεχίζει Όπως κάθε γυναίκα, ονειρεύομαι και εγώ τον γοητευτικό πρίγκιπα, με τη μεταφορική έννοια της λέξης”

Ποια είναι η σχέση της με την οικογένεια της; “
Νομίζω οτι η οικογένεια μου είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός μου.Δεν υπάρχει αμιφβολία” τόνισε η Θεοδώρα και συνέχισε, ” Στο τελευταίο έτος του κολεγίου, έπρεπε να γράψω έναν δραματικό μονόλογο. Έγραψα λοιπόν για την πρώτη μου επίσκεψη στην Ελλάδα, για το πως αντιμετώπισαν τα άλλα μέλη της οικογένειας το γεγονός. Κατέληξα λοιπόν, τότε στο συμπέρασμα ότι σπίτι σου είναι όπου βρίσκεται η οικογένεια σου.”

Όσο για το πρώτο ταξίδι της οικογένειας, “Θυμάμαι αυτό το ταξίδι με πολύ συγκίνηση και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ήμουν μόλις δέκα χρονών και ήταν έκπληξη για μένα. Ήταν ένα πολύ συναισθηματικό ταξίδι για όλους μας. Μου άρεσε που περπατούσαμε στους δρόμους και αναγνώριζε ο κόσμος τους γονείς μου. Στην Ελλάδα δεν έχω καταφέρει να ταξιδέψω όσο ήθελα. Είναι μια όμορφη χωρα και υπάρχουν πολλά μέρη πουθα ήθελα να δω. Οι άνθρωποι είναι γενναιόδωροι και παθιασμένοι. Γι΄αυτό και η αγάπη του πατέρα μου για την Ελλάδα είναι πάνω από όλες”

Read More

And More