Θεοφανία Παπαθωμά: Το Σεπτέμβρη θα βαφτίσει την κόρη της!

Την μικρή τους πριγκίπισσα θα βαφτίσουν τον Σεπτέμβρη η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος σε στενό οικογενειακό κύκλο. Και το όνομα αυτής… Αγάπη!
Όπως καταλαβαίνεις, οι πιέσεις που άσκησε ο 9χρονος Αχιλλέας (γιος της Θεοφανίας από τον γάμο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα) έπιασαν τόπο και η μικρή αδελφή του θα πάρει το όνομα που επέλεξε εκείνος. Άλλωστε, τόσο η γνωστή ηθοποιός όσο και ο σύντροφός της δεν θέλουν χαλάσουν χατίρι στον μικρό που έχει ξετρελαθεί με το νέο μέλος της οικογένειας.

Έτσι, αφού αποφασίστηκε το όνομα ξεκίνησαν και οι ετοιμασίες… “Το όνομα που θα δώσουμε στην μικρή είναι Αγάπη και η βάφτιση θα γίνει μέσα στο Σεπτέμβρη σε στενό κύκλο”, αποκάλυψε η Θεοφανία στην Real News, ξεκαθαρίζοντας πως ακόμη δεν έχουν αποφασίσει και για γάμο με τον Γρηγόρη Πετράκο. “Για το γάμο δεν έχουμε πάρει ακόμη κάποια απόφαση”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Πάντως, προς το παρόν η προετοιμασία γίνεται κάτω από άκρα μυστικότητα και δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία της βάφτισης, καθώς το ζευγάρι θέλει να κρατήσει το μυστήριο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Read More

And More