Πίσω στην κορυφή της σελίδας
06.12.2012 | 17:01

Ετήσια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή από το ίδρυμα Θεοτόκος

Ετήσια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή από το ίδρυμα Θεοτόκος
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Το Ίδρυμα «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ» είναι Κέντρο Εκπαίδευσης Κατάρτισης και Εργασιακής Αποκατάστασης για παιδιά και νέους με Νοητική Υστέρηση και άλλες Αναπτυξιακές Διαταραχές 2,5-30 χρόνων. Το Ίδρυμα λειτουργεί από το 1963, έχει εκπαιδεύσει πάνω από 5.000 άτομα και έχουν αποκατασταθεί στην ελεύθερη αγορά εργασίας 184 νέοι. Σήμερα φοιτούν 400 παιδιά και νέοι.

«Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ» διοργανώνει την Ετήσια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στις 16/12/2012 (09:00 - 20:00) & 17/12/2011 (09:00 - 20:00) στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό, στο σταθμό Συντάγματος.

Η Γιορτή αυτή είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός για τους εκπαιδευόμενους που εκθέτουν τα έργα τους γιατί η επικοινωνία με τους πολίτες της Αθήνας, πραγματώνει μία από τις αξίες μας «..όλοι έχουμε κάτι να προσφέρουμε στην κοινότητα που ζούμε και κερδίζουμε οι ίδιοι από τη διαδικασία προσφοράς». Επιπλέον θα διατεθούν προϊόντα που προσφέρθηκαν από διάφορες εταιρείες προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια του ιδρύματος.

Εκ μέρους των ανθρώπων που υπηρετούμε, σας παρακαλούμε θερμά να εξετάσετε τη δυνατότητα δωρεάς προς το Ίδρυμα - Οικονομικής, προσφοράς προϊόντων σας ή υποστήριξη εθελοντών που θα βοηθήσουν στην εκδήλωση. Και η πιο μικρή προσφορά θα συμβάλει στην υποστήριξη του οράματος και των σκοπών μας που είναι να δοθεί στους εκπαιδευόμενους η δυνατότητα μιας αυτόνομης αξιοπρεπούς επιβίωσης.

Κάθε προσφορά, μικρή ή μεγάλη, κάνει καλύτερο το έργο του Iδρύματος Η Θεοτόκος για παιδιά και νέους με νοητική υστέρηση και άλλες αναπτυξιακές ανεπάρκειες. Σας περιμένουμε να γνωρίσετε από κοντά τις δημιουργίες των νέων του Iδρύματος, την Κυριακή 16 και τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σταθμού στο Μετρό του Συντάγματος. Ώρες λειτουργίας 9:00-20:00.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 15:30

Top 10