Θ. Ιωαννίδης : “Θα μπορούσα να μείνω σε μια σχέση ακόμη κι αν το σεξ δεν ήταν… τέλειο!”

Ο γνωστός ηθοποιός που έχει κλέψει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή του στο “Just the 2 of us” και με ένα fan club, που μεγαλώνει συνεχώς, μίλησε στο περιοδικό “Down Town” για τις άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Ο ίδιος νιώθει ότι από την κριτική επιτροπή – της οποίας δηλώνει fan – δεν έχει ιδιαίτερη μεταχείριση και τονίζει πως δέχτηκε αμέσως να συμμετάσχει λόγω του φιλανθρωπικού χαρακτήρα της εκπομπής, κάτι που δεν μετανιώνει, αφού εκεί περνάει ωραία.
Η σχέση του με τον Ηλία Ψινάκη άρχισε στην παιδική του ηλικία. “Ο Ψινάκης ήταν κολλητός της μάνας μου και τον ξέρω από τότε που ήμουν ενός έτους… Όμως, με τον Ηλία δεν είχα τις καλύτερες σχέσεις σαν παιδί”, είπε, κι αυτό διότι όταν χώρισαν οι δικοί του, “ο Ηλίας ήταν προχωρημένος, έκανε μούρλες μαζί της”, κάτι που του φαινόταν παράξενο, όπως δήλωσε. Ενώ, συμπλήρωσε πως τα πράγματα άλλαξαν, όταν ο Θεοχάρης, αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με τον καλλιτεχνικό χώρο κι ο Ηλίας τον βοήθησε με ευχαρίστηση.

Παραδέχτηκε πως θα δεχόταν να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovison, εφόσον θα συνεργαζόταν με άτομα που γνωρίζει προσωπικά και θα πετύχαιναν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Αναφέρθηκε στη ζωή του ως φοιτητής, σε άλλη ήπειρο από εκείνη που κατοικούσαν οι γονείς του, και τόνισε ότι θα έκανε οποιαδήποτε δουλειά στις μέρες μας, όπως και τότε, προκειμένου να επιβιώσει, όμως “μέχρι εκεί που θα το επέτρεπε το έστικτό” του.
Μιλώντας για τις σχέσεις του με τις γυναίκες, ο ίδιος τις χαρακτήρισε ως σχέσεις “Μίσους και πάθους” και συνεχίζει, λέγοντας: “Θα μπορούσα – θεωρητικά- να μείνω σε μια σχέση ακόμα κι αν το sex δεν ήταν τέλειο… αλλά όχι για πολύ, αφού τώρα που είμαι νέος, το αίμα κι οι ορμόνες βράζουν”. Παράλληλα, ανέφερε πως δεν νιώθει sexy, αλλά ούτε κι άσχημος καθώς κι ότι αποφεύγει τα one night stands. “Είμαι κατά των one night stands, αν και το έχω κάνει σαν πιτσιρικάς. Δεν το επιδιώκω, ούτε το προκαλώ.”, είπε χαρακτηριστικά.
Τέλος, για όσες ενδιαφέρονται, ο Θεοχάρης δεν έχει προς το παρόν κάποια σχέση…
Διάβασε περισσότερα στο “Down Town” που κυκλοφορεί!

Read More

And More