Θεσπρωτία: Τον σκότωσαν κουνιάδα και πεθερά – Φως στην άγρια δολοφονία αστυνομικού!

Δύο σατανικές γυναίκες, μάνα και κόρη κρύβονταν πίσω από την φρικιαστική δολοφονία του 37χρονου συνοριοφύλακα στο Μαυρομάτι Θεσπρωτίας, λίγα χιλιόμετρα από τα ελληνοαλβανικά σύνορα. Η 42χρονη κουνιάδα και η 60χρονη πεθερά ομολόγησαν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πως σχεδίασαν και εκτέλεσαν το έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα.
Όπως ισχυρίστηκαν για οικονομικές αλλά και… συναισθηματικές διαφορές τον χτύπησαν με πέτρες, ενώ η 42χρονη τον πυροβόλησε 4 φορές με ένα πιστόλι. Όπως είπαν, μετά τους πυροβολισμούς ο άτυχος συνοριοφύλακας εξακολουθούσε να αναπνέει. Έτσι σήκωσαν μια μέτρα και τον αποτελείωσαν συνθλίβοντας το κρανίο του.
Έπειτα με ιδιαίτερη ψυχραιμία, οι δύο γυναίκες σκηνοθέτησαν τον τραυματισμό της 42χρονης στο κεφάλι. Η 60χρονη χτύπησε την κόρη της με μια πέτρα, έκρυψε το όπλο και τράπηκε σε φυγή. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και βρήκαν την κουνιάδα τραυματισμένη, υποψιάστηκαν ότι πίσω από την δολοφονία κρύβονταν άτομα που δεν είχαν σχέση με το συγγενικό περιβάλλον του αστυνομικού.Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ένα ανώνυμο τηλεφώνημα άρχισε να ρίχνει φως. Σύμφωνα με αυτό, ο άτυχος συνοριοφύλακας έχασε τη γυναίκα του τον περασμένο Οκτώβριο και είχε συνάψει ερωτική σχέση με την κουνιάδα του, που είχε βρεθεί τραυματισμένη. Οι υποψίες έπεσαν αμέσως στον κωφάλαλο σύζυγό της και την 60χρονη μητέρα της, που εντοπίστηκαν και προσήχθησαν για ανάκριση.

Λίγες ώρες αργότερα η πεθερά ομολογούσε: ”τον χτυπήσαμε 15 φορές στο κεφάλι με μια πέτρα μέχρι που έπεσε νεκρός”. Μετά την ομολογία της 60χρονης ήρθε και εκείνη την 42χρονης…

Διάβασε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα στο Newsit

Read More

And More