To TLIFE στο 1ο live του The Voice! Όλα όσα έγιναν και οι παίκτες που συνεχίζουν

Η τελευταία και πιο καθοριστική φάση του The voice ξεκίνησε χθες με το πρώτο live!Το TLIFE και ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου βρέθηκαν στα παρασκήνια του show για να σου μεταφέρουν όλο το κλίμα.

Τι έκαναν οι coaches λίγο πριν βγουν στη σκηνή για την έναρξη; Ποιοι celebrities βρέθηκαν στο κοινό; Πώς ήταν οι διαγωνιζόμενοι μεταξύ τους στα backstage; Τι έγινε στο twitter κατά την διάρκεια του show;

Δες την εντυπωσιακή έναρξη!

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι στο χθεσινό 1ο live διαγωνίστηκαν 4 παίκτες από κάθε ομάδα και καθεμία από τις 4 συνολικά ομάδες διαγωνίστηκε διαδοχικά. Πριν διαγωνιστεί η πρώτη ομάδα άνοιξαν οι γραμμές, για τους 4 διαγωνιζόμενους και στη συνέχεια οι 4 παίκτες τραγούδησαν και δέχτηκαν τα σχόλια των coach. Μόλις ολοκλήρωσε την εμφάνισή του και ο τέταρτος διαγωνιζόμενος οι γραμμές για τη συγκεκριμένη ομάδα έκλεισαν. Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε την απόφαση του κοινού, δηλαδή ποιος από τους 4 διαγωνιζόμενους συγκέντρωσε από το κοινό τις περισσότερες ψήφους.

Στη συνέχεια o coach της ομάδας κλήθηκε να αποφασίσει ποιον από τους υπόλοιπους 3 παίκτες θα «έσωζε» για να συνεχίσει και εκείνος στο 3ο live. Οι δυο διαγωνιζόμενοι που έμειναν, αποχώρησαν από το show. Το ίδιο συνέβη και με τις υπόλοιπες 3 ομάδες.

Από τους συνολικά 16 διαγωνιζόμενους μέχρι το τέλος της βραδιάς είχαν αποχωρήσει οι 8.

Από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου, που ξεκίνησε πρώτη, το κοινό “έσωσε” τον Άλεξ Οικονόμου, ενώ ο Ατραγουδιστής επέλεξε να κρατήσει τον Λευτέρη Κιντάτο.

Το κοινό “έσωσε” την Αίμιλη Χαραλάμπους από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου ενώ εκείνη κράτησε στα live show την Ιφιγένεια Άτκινσον.

Από την ομάδα του Μιχάλη των Stavento το κοινό “έσωσε” τον Γιούρι Μελικόβ ενώ εκείνος επέλεξε να κρατήσει στην ομάδα του τον Παναγιώτη Βιντζιλαίο.

Στα live show από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή θα συνεχίσει η κατερίνα Λιόλιου που ”έσωσε” το κοινό “έσωσε” και ο Δημήτρης Φουρναράκης που επέλεξε η τραγουδίστρια.

Για να δεις βίντεο με όλες τις εμφανίσεις των παικτών μπες στο ZappIt

Ανάμεσα στους 800 που βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στα Kapa Studios και ξεσήκωσαν με τα χειροκροτήματα και τις φωνές τους τους παίκτες και τους συντελεστές τους show ήταν και κάποιοι που ξέρουμε καλά…

Ο Γενικός Διευθυντής Προγράματος του ANT1, Γιάννης Λάτσιος δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια πρεμιέρα. Άλλωστε το show αυτό ήταν προσωπική του επιλογή και του αρέσει πάρα πολύ ενώ, όπως μας είχε αποκαλύψει στο press junket, θα ακολουθήσει και δεύτερο.

Στα παρασκήνια του live συναντήσαμε και την Κατερίνα Γκαγκάκη, την Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων. Χαμογελαστή και ευδιάθετη, αφού όλα πήγαν καλά, συνομιλούσε με τον ”βοηθό” της Μελίνας, Αντώνη Μιτζέλο.

Φυσικά, εκεί ήταν και κάποια από τα μέλη της ομάδας του πρωινού. Η Λάουρα Νάργες ήταν στο κοινό για να στηρίξει τους συνεργάτες της.

Τόσο τον Γιώργο Λιάγκα που ήταν ο παρουσιαστής της βραδιάς όσο και τον Θέμη Γεωργαντά που έχει αναλάβει τον ρόλο του V reporter και μας μετέφερε τις πρώτες αντιδράσεις των παικτών μετά την εμφάνισή τους αλλά και όσα σχολιάζονταν κατά την διάρκεια της βραδιάς στα social media.

Εκεί όμως ήταν και η Σάσα Σταμάτη ενώ ”παρούσα” με τον δικό της τρόπο ήταν και η Φαίη Σκορδά που δεν σταμάτησε να δέχεται κολακευτικά σχόλια στο twitter για τον σύζυγό της και να απαντάει σε όλα! (δες εδώ την στήριξη της παρουσιάστριας στον Γιώργο Λιάγκα)

Στα παρασκήνια του 1ου live βρέθηκε και ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤ1, Θοδωρής Κυριακού αλλά και η σύντροφος του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ.

Δες όσα έγιναν στα backstage!


Οι coaches έφτασαν από νωρίς στο στούντιο


Δεν σταμάτησαν να δίνουν οδηγίες αλλά και κουράγιο στους διαγωνιζομενους


Οι παίκτες έκαναν ”πηγαδάκια” μιλώντας για την έκβαση του show


Παρά το άγχος ήταν όλοι ενθουσιασμένοι για το show


Ο παρουσιαστής του show λίγο πριν ετοιμαστεί για το live


Ο Αντώνης και η Δέσποινα λίγο πριν την έναρξη


Ο Μιχάλης δεν σταμάτησε να κάνει πλάκα με όλους


Η Μελίνα έτοιμη για τo live


To styling της Δέσποινας επιμελήθηκε για ακόμη μία φορά η Αλεξάνδρα Κατσαίτη (δες εδώ τι φόρεσε χθες)

Read More

And More