Ποιος κριτής του Dancing εμπλέκεται στο νέο πρόγραμμα των Onirama;

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έχει ιδιαίτερη σχέση με το χορό. Το αποδεικνύει κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο hot spot της πόλης όπου ξεσηκώνει το κοινό όχι μόνο με τις φωνητικές του ικανότητες αλλά και με τις φιγούρες του. Μας το έδειξε και πέρυσι όταν εμφανίστηκε στο λαμπερό show του ΑΝΤ1.

Η εντυπωσιακή του εμφάνιση ήταν και ο λόγος που η παραγωγή του Dancing with the stars τον ήθελε στον 5ο κύκλο του show. Ο frontman των Onirama ωστόσο δεν θα μπορούσε να είναι στο show λόγω του φορτωμένου του προγράμματος.

Το συζητήσαμε και λόγω των παραστάσεων, των παιδιών και των ταξιδιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν θα είχα χρόνο να ασχοληθώ όπως θα έπρεπε” , εξήγησε ο Θοδωρής στο TLIFE. (δες εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη)

Το Dancing όμως συνεχίζει να είναι στη ζωή του Θοδωρή με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Το post που έκανε σήμερα μας έδωσε μία γεύση από αυτά που ετοιμάζει το αγαπημένο σου συγκρότημα για το νέο πρόγραμμα του Camorra.


Στις εκπλήξεις που ετοιμάζουν για να ανανεώσουν το εκρηκτικό τους πρόγραμμα εμπλέκεται και ο κριτής του χορευτικού show. O Αλέξης Κωστάλας ποζάρει χαμογελαστός δίπλα στον τραγουδιστή και στον μπασίστα του συγκροτήματος, Αλεξ Παπακωνσταντίνου.

Read More

And More