Ιωάννα Λίλη: Με τα παιδιά και τον Θοδωρή Ζαγοράκη στις Βρυξέλλες! Φωτογραφίες

Οι υποχρεώσεις του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ήταν αυξημένες τις τελευταίες μέρες και έτσι μιας και ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν μπορούσε να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα, η σύζυγός του Ιωάννα Λίλη πήρε τα παιδιά και έφυγε για Βρυξέλλες!
Βλέπεις, η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει και εκείνη ένα μικρό ταξιδάκι με τον Ιωάννη και την Μαρία της, μιας και ο σύζυγός της… της έλειψε πολύ!

Καλησπερα σας,εδω στην γεφυρα που οδηγει στην ολομελεια κεντρικου κοινοβουλιου στις Βρυξελλες!!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) στις

Όλοι μαζί, έκαναν τις βόλτες τους στη μαγική πόλη των Βρυξελλών με ξεναγό τον Ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη, επισκέφτηκαν το Atonum (ένα από τα εμβληματικά μνημεία της χώρας), αλλά βρέθηκαν και στις αίθουσες που συνεδριάζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και οι επιτροπές…

Καλησπερα φιλοι μου,ειμαστε στο αυτοκινητο σταματημενοι.Πηγαινουμε να δουμε το γνωστο Atomium των Βρυξελλων!!!!Τα λεμε σε λιγο!!!!#going to#see#Atomium#Brussels

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) στις

Καλο βραδυ σε ολους!!!Πολλα φιλια-

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) στις

Ενώ, δεν παρέλειψαν να κάνουν και ένα περίπατο στα μαγαζιά, με τις γυναίκες της παρέας να μην “χορταίνουν” τις φινετσάτες βιτρίνες. Βέβαια, η Ιωάννα ένα σοκ το έπαθε (όπως είπε και η ίδια), όταν είδε τις τιμές ενός πολύ γνωστού οίκου με τσάντες!

Read More

And More