Τ. Τόγκου στην Τατιάνα: ”Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση ο χωρισμός!”

H ”Real Housewife” Τζο Τόγκου, φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή ”Αξίζει αν το ζεις” και μίλησε στην Τατιάνα αρχικά για τα 4 αδέρφια που έχει, εκ των οποίων μάλιστα η μία είναι δίδυμη με την Τζο και μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερού. ”Η αδερφή μου είναι ίδια εγώ. Κλώνος. Και στυλ και φωνή. Όλα. Μας αρέσουν τα ίδια πράγματα! Αν έμπαινε μέσα τώρα, πριν από εμένα, θα μας μπέρδευες. Θα την είχες πατήσει. (γέλια)”, είπε η ίδια στην Τατιάνα.

Και συνέχισε: ”Εγώ έχω περισσότερες ανατροπές στη ζωή μου, ήμουν και μικρή πιο ζωηρή, ενώ εκείνη είναι πιο ήσυχη. Στην οικογένεια έχουμε κι άλλα δύο δίδυμα, που δεν μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους. Έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, γιατί είχαμε μια ζωηρή μαμά, η οποία έκανε δύο γάμους… Από εκεί πήρα κι εγώ… (γέλια)”

Σχετικά με τον τελευταίο της γάμο, είπε: ”Είναι πολύ δύσκολο στις μέρες μας να κρατήσεις έναν γάμο. Όλα πήγαιναν καλά στη δική μου περίπτωση, αλλά κάποια στιγμή σταμάτησε να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ μας. Εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι το χειρότερο σημείο σ’ έναν γάμο. Όταν δηλαδή, σταματάς να επικοινωνείς με τον άνθρωπό σου. Να μιλάτε και ο καθένας ν’ απαντάει τα δικά του. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να συνεχίζεις να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου όταν είσαι μέσα σ’ έναν γάμο! Κι επίσης, να μην θεωρείς ότι σου ανήκει ο άλλος! Εγώ αυτά τα έχασα με τον πρώην άντρα μου και ναι, μεν, έγιναν κάποιες προσπάθειες μέχρι το τελικό ”χωρίζουμε”, οι οποίες δεν κατέληξαν πουθενά κι εκεί πάνω λες ότι υπάρχει κι ένα παιδί…”

Σχετικά με το παιδί: ”Αν είναι να το τρελάνουμε εδώ μέσα, καλύτερα να πούμε ένα γεια και να χωρίσουμε για να δημιουργηθούν ξανά κάποιες ισορροπίες. Γιατί το παιδί εισπράττει τα προβλήματα που υπάρχουν σ’ έναν γάμο. Καταλαβαίνει ότι μπορεί να είσαι δυστυχισμένος. Επειδή μίλησα και με παιδοψυχολόγο, μου είπε ότι είναι καλύτερα ν’ αποφασίσετε να χωρίσετε από το να αισθάνεται το παιδί, ότι μέσα στο σπίτι μπορεί να εκραγεί μια βόμβα και να του δημιουργείται ανασφάλεια”.

Μήπως η ίδια δεν το πάλεψε αρκετά…; ”Τα τρία τελευταία χρόνια ήταν αρκετά… αρνητικά. Το πάλεψα όμως πολύ. Μπορεί στις μέρες μας οι γυναίκες, να είμαστε ανεξάρτητες, όμως στην δική μου περίπτωση, δεν μπορώ να πω πως ήμουν ανεξάρτητη. Με τον Γιάννη είχαμε δημιουργήσει μαζί και μια εταιρεία. Οπότε κι εκεί ήμουν πάρα πολύ εξαρτημένη. Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση ο χωρισμός. Δεν ήταν σίγουρο το αν θα παρέμενα και στην εταιρεία… Δεν ήμουν ούτε οικονομικά δηλαδή ανεξάρτητη. Ήμουν πολύ εξαρτημένη σε όλους τους τομείς. Θεωρώ ότι προσπάθησα… Τον προειδοποιούσα ότι εμένα δεν μ’ αρέσει αυτό, ότι έχω σταματήσει να περνάω καλά, ότι δεν μπορώ άλλο, του έλεγα τι θέλω και πράγματα θέλω ν’ αλλάξουν. Έτσι προσπάθησα… Με τρομερό παράπονο, τρομερή γκρίνια (γέλια) Αλλά τίποτα. Δεν λέω ότι φταίει μόνο εκείνος. Φταίω κι εγώ σε πολλά. Κάποια πράγματα άλλαζαν για λίγο καιρό και μετά ξανά τα ίδια…”

Δες το βίντεο:

Read More

And More