Μανούλα για δεύτερη φορά η Έλσα Τόλη!

Για δεύτερη φορά μανούλα έγινε η Έλσα Τόλη, που έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι που ζυγίζει 3,7 κιλά. Το γνωστό μοντέλο γέννησε τη Δευτέρα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
Το αγοράκι τους φαίνεται πως ήταν το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο δώρο για της Έλσα και τον αγαπημένο της μπασκετμπολίστα Αποστόλη Κουτρούλια, που δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της. Το ζευγάρι έχει ένα ακόμη παιδάκι την μικρή Τερψιχόρη – Νταϊάνα που είναι 18 μηνών.
Η Έλσα γέννησε με φυσιολογικό τοκετό και όπως αποκάλυψε η ίδια στην “Πρωινή μελέτη” δεν ταλαιπωρήθηκε καθόλου. Όσο για το σε ποιον μοιάζει το παιδί, η ίδια ανέφερε πως μοιάζει στον μπαμπά του. “Δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου στην εγκυμοσύνη. Ο γιος δεν μου μοιάζει. Μοιάζει στον μπαμπά του… Αυτό που θέλουμε να δούμε τώρα πως θα δεχτεί η μικρή το μωρό”.
Για τα κιλά της εγκυμοσύνης είπε: “Είναι τόσο σημαντικό αυτό που κάνεις, όταν φέρνεις στον κόσμο ένα παιδί το τελευταίο που κοιτάς είναι τα κιλά. Σε αυτήν την εγκυμοσύνη δεν είχα παχύνει. Πήρα 12 κιλά, αλλά είχα κάποιες μικρές περιπέτειες με γαστρεντερίτιδες και δεν πρόλαβα να πάρω κιλά. Η μικρή κολλούσε παιδικές ασθένειες και τις περνούσα κι εγώ μαζί της”.
Εμείς της ευχόμαστε να της ζήσει ο γιος

Read More

And More