Τόλης Βοσκόπουλος: Το πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε στο χειρουργείο – Στο TLIFE o γιατρός του Γαβριήλ Νταχάμπρε

Μεγάλη λαχτάρα πέρασε η οικογένεια του Τόλη Βοσκόπουλου. Ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής, που το χειμώνα εμφανιζόταν σε γνωστή μουσική σκηνή, βρέθηκε στο χειρουργείο και υπεβλήθη σε επέμβαση στο θώρακα.
Η εισαγωγή του έγινε την Τρίτη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και υπεβλήθη την ίδια μέρα σε μια πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης μέρους του δεξιού πνεύμονα. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και όπως ανέφερε και ο διευθυντής της θωρακοχειρουργικής κλινικής, Δρα Γαβριήλ Νταχάμπρε, στο ιατρικό ανακοινωθέν, η επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. (δες εδώ το ανακοινωθέν)

Ο Δρα Γαβριήλ Νταχάμπρε, μίλησε στο TLIFE δίνοντας όλες τις λεπτομέρειες της κατάστασης υγείας του μεγάλου ερμηνευτή: “Όλα ξεκίνησαν, όταν ο κος Βοσκόπουλος έκανε μια εξέταση για ένα άλλο θέμα υγείας και προέκυψε ένα αλλοιωμένο εύρημα στον δεξιό του πνεύμονα. Αμέσως κρίναμε πως χρειάστηκε να αντιμετωπιστεί χειρουργικά κι έτσι ακολούθησε το βράδυ της Τρίτης η επέμβαση, όπου και αφαιρέθηκε το συγκεκριμένο εύρημα. Όλα πήγαν καλά καθώς τον βοήθησε πολύ και η βιολογική του ηλικία. Σε δέκα ημέρες θα έχουμε και τα αποτελέσματα της βιοψίας αυτού του ευρήματος, ενώ ο κύριος Βοσκόπουλος θα πάρει εξιτήριο σε μία εβδομάδα περίπου. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον θάλαμο νοσηλείας και αναρρώνει. Μέσα σε όλα στάθηκε πολύ τυχερός, που το ανακάλυψε τόσο νωρίς.”

Τα επόμενα 24ωρα λοιπόν χρειάζεται παρακολούθηση από τους θεράποντες ιατρούς του, αλλά και ξεκούραση.
Φυσικά στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή είναι η κόρη του Μαρία, αλλά και η Άντζελα Γκερέκου, που ανησύχησαν πολύ για την κατάσταση της υγείας του. Η επιτυχία του χειρουργείου, όμως, τις γέμισε και πάλι αισιοδοξία…
Εμείς να ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

Read More

And More