Συγκλονισμένη η ελληνική showbiz με το τροχαίο του Τ. Πρωτόπαπα – Τα μηνύματα των φίλων του στο twitter

Σοκαρισμένος είναι ο χώρος της ελληνικής showbiz μετά την είδηση για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε ο ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας το πρωί της Κυριακής. Φίλοι και συνεργάτες του, στέλνουν τη θετική τους ενέργεια και μηνύματα συμπαράστασης στο νεαρό και ταλαντούχο ηθοποιό.
Η Ελεονώρα Μελέτη, o Άδωνις Γεωργιάδης, ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο Αργύρης Αγγέλου, η Χριστίνα Πολίτη εύχονται μέσω twitter να τα καταφέρει!
Αναστατωμένη είναι και η ομάδα του Dr Cook του Γιάννη Λουκάκου, με την οποία συνεργάζεται ο Τόμας. Η Αγγελική Δαλιάνη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χθες με το TLIFE ανέφερε: «Είμαι πολύ ταραγμένη δυστυχώς ο Τόμας είχε ένα τροχαίο ατύχημα και είναι στο νοσοκομείο. Είχαμε σήμερα γύρισμα και είμαστε όλοι πολύ ταραγμένοι. Και εγώ είμαι στα τηλέφωνα για να μάθω περισσότερα».
Ο Τόμας Πρωτόπαπας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από πολύωρη εγχείρηση που υπεβλήθη στο κεφάλι, μετά το τροχαίο που είχε. Ο νεαρός ηθοποιός είναι διασωληνωμένος στην μονάδα εντατικής θεραπείας του ΚΑΤ και όλοι ελπίζουν για το καλύτερο δυνατό!
Δες τα μηνύματα των φίλων του στο twitter:

/

/

/

/

Read More

And More