Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Τόνυ Άντονυ

Πέθανε μετά την πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 66 χρόνων ο γνωστός κωμικός ηθοποιός και μίμος Τόνυ Άντονυ. Ο χαμός του βύθισε στο πένθος τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και την οικογένειά του που θα του πει το τελευταίο αντίο σήμερα (Δευτέρα) στο Αιγάλεω.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε ως επιθυμία του να ταφεί στη Σκόπελο, έτσι, σύμφωνα με τα όσα είπε ο αδελφό του στην Espresso, η κηδεία θα γίνει στον Ιερό ναό Τιμίου Σταυρού στο Αιγάλεω και κατόπιν η σορός του θα μεταφερθεί στη Σκόπελο. “Ακολουθώντας πιστά τις τελευταίες επιθυμίες του θα ταφεί στο νεκροταφείο της σκοπέλου, το νησί που λάτρευε και σήμερα είναι ο τόπος μόνιμης διαμονής μου με την σύζυγό μου. Εκεί θα τον έχω κοντά μου και θα μπορώ να φροντίζω το μνήμα του. Όσο αντέξω. Είμαι ο επόμενος…”

Ο Τόνυ Άντονυ, το πραγματικό του όνομα ήταν Αντώνης Κόνιαρης ήταν ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες μίμους, ενώ έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από τις σειρές: “Είσαι το Ταίρι Μου”, “Τα 7 Κακά της Μοίρας μου”, “Το Κόκκινο Δωμάτιο”, αλλά και στην γνωστή θεατρική παράσταση “Σεσουάρ για Δολοφόνους”.

Ποιος δεν θυμάται τη χαρακτηριστική σκηνή με την Κατερίνα Λέχουν στο “Είσαι το ταίρι μου”:

Ακόμη, έχει πραγματοποιήσει ζωντανές εμφανίσεις σε διάφορα κέντρα διασκέδασης σαν καλλιτέχνης της stand-up Comedy. Σημαντικός ήταν ο ρόλος του στην πρωτότυπη θεατρική παράσταση Σεσουάρ για Δολοφόνους.

Read More

And More