Α. Τότσικας : “Όταν ζηλεύω, δεν κρατιέμαι! Κάνω σαν παιδάκι!”

Ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε στο περιοδικό “People” για την γυναίκα της ζωής του, για τον γάμο και τα παιδιά, για την τηλεόραση και φυσικά για την φίλη του Ζέτα Μακρυπούλια.
Φέτος η Ζέτα Μακρυπούλια είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο. Κάνει τηλεόραση, θέατρο και γενικά έχει ταλέντο σε όλα. Άλλοι την κρίνουν γι’ αυτό και σε άλλους αρέσει. “Εμένα η Ζέτα είναι φίλη μου, την θεωρώ συνάδελφό μου και την αγαπώ πολύ. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και μπορεί να πει ότι θέλει για τον οποιονδήποτε. Αρκεί όμως να μην τον προσβάλλει.” δήλωσε ο Αποστόλης στο περιοδικό.
Όσον αφορά τον έρωτα της ζωής του, Ρούλα Ρέβη, είπε: “Ο έρωτας με άλλαξε. Με ωρίμασε πολύ. Φυσικά, σημαντικό ρόλο παίζει με ποιον άνθρωπο είσαι.Αν είσαι με κάποιον που σου ταιριάζει απόλυτα όλο αυτό σε πάει μπροστά και σε εξελίσσει.” και συνέχισε με τον γάμο και το αν σκέφτεται να κάνει παιδιά : “Δεν είμαι κατά του γάμου, αλλά δεν πρόκειται να δώσω 10.000 ευρώ για εκκλησία, γλέντι και όλα αυτά. Προτιμώ να τα ξοδέψω στην ανακαίνιση του σπιτιού ή να παντρευτώ στο τσακ-μπαμ όπως συνηθίζεται, βάζοντας μόνο δύο υπογραφές. Αυτό που αγαπώ πάρα πολύ όμως είναι τα παιδιά. Ωστόσο δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να γίνω πατέρας!”
Ο γοητευτικός ηθοποιός λέει πως όταν ζηλεύει δεν μπορεί να κρυφτεί : “ Αποκλείεται να υπάρχει κάποιος που να λέει ότι δεν ζηλεύει. Όταν το νιώθω, το εκφράζω άφοβα, δεν κρατιέμαι. Άλλωστε φαίνεται, δεν μπορώ να το κρυφτώ. Όταν ζηλεύω, κάνω σαν παιδάκι”.
Τέλος μίλησε για το θέατρο, την τηλεόραση και τι προτιμάει περισσότερο : “Μεταξύ θεάτρου και τηλεόρασης προτιμώ το θέατρο, αλλά δεν βάζω “Χ” στην τηλεόραση, γιατί πολλές φορές γίνονται αξιόλογα πράγματα. Ωστόσο δεν είμαι από αυτούς που θέλουν, σώνει και ντε, να είναι κάθε χρόνο στο γυαλί για να γουστάρουν”.
Διαβάστε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More