Μ. Τουμασάτου – Α. Σταύρου: Αγκαλιά στο θέατρο! Φωτογραφίες

Τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις άφησαν για λίγο και βρέθηκαν μαζί στο θέατρο. Ο λόγος για την Μαριάννα Τουμασάτου και τον Αλέξανδρο Σταύρου που έδωσαν το “παρών” στην πρεμιέρα της παράστασης “California Ντρίμιν”.

Το TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε το γνωστό ζευγάρι, μαζί με άλλους φίλους όπως η Ρένια Λουιζίδου και ο Φάνης Μουρατίδης στην παράσταση στο θέατρο Μεταξουργείο και το πολυβραβευμένο έργο του Βασίλη Κατσικονούρη.

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Το California Ντρίμιν παρουσιάζει τις τραγελαφικές περιπέτειες δύο λαϊκών παιδιών που αποφασίζουν να μην πάνε στρατό και να καταφύγουν σε ένα new age κοινόβιο στην Καλιφόρνια. Το έργο είναι σαν ένα φωτογραφικό φλας που τους πιάνει ακριβώς την στιγμή που χαζεύουν μπροστά από μια μεγάλη σκοτεινή πόρτα. Είναι παιδιά κωμικά, αφασικά, χαμένα κάπου σε μία μετεφηβική ηλικία, απελπισμένα και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τα παραδεχτούν όλα αυτά, εκτός ίσως από το τελευταίο. Όταν το καταλαβαίνουν κι αυτό τότε διαβαίνουν το κατώφλι. Την άλλη μέρα, σαν εμφανίσουμε την φωτογραφία, δεν θα είναι εκεί…

Δες φωτογραφίες:

Ρένια Λουιζίδου, Φάνης Μουρατίδης

Φάνης Μουρατίδης, Μανούσος Μανουσάκης

Αλέξανδρος Σταύρου, Μαριάννα Τουμασάτου

Ρένια Λουιζίδου, Θανάσης Αντωνιάδης

Η Ρένια Λουιζίδου με τον σύζυγό της

Η υπόκλιση στο φινάλε της παράστασης!

Read More

And More