Επ’ αόριστον κλιμακώνουν την απεργία τους οι οδηγοί ταξί – Τίναξαν στον αέρα τον τουρισμό!

Ηταν ένα από τα τελευταία χαρτιά που είχε στα χέρια της η χώρα αυτή να παίξει και να κερδίσει έστω και μια παρτίδα. Το χαρτί του τουρισμού όμως καίγεται από εκείνους που θα έβγαιναν επίσης κερδισμένοι απο την άφιξη τουριστών στην χώρα μας.

‘Ομως τα συντεχνιακά συμφέροντα μιας ομάδας – πολυπληθούς μεν, αλλά για χρόνια στο απυρόβλητο δε – κατακρημνίζουν τον τουρισμό και χιλιάδες επαγγελματίες του χώρου οι οποίοι βλέπουν τα κρουαζιερόπλοια να περνούν αλλά να μην σταματούν σε μια χώρα αφιλόξενη!

Μέσα σε δυο 24ωρα αυτά της απεργίας των ιδιοκτητών ταξί, δεκάδες χιλιάδες τουρίστες ή δεν έχουν φτάσει στον προορισμό τους αλλά προωθούνται σε πιο φιλόξενες χώρες, ή φευγουν από την Ελλάδα με τις χειρότερες εντυπώσεις! Και δυστυχώς τα δύο αυτά 24ωρα είναι μόνο η αρχή, καθώς οι οδηγοί ταξί σκληραίνουν τη στάση τους οι ιδιοκτήτες ταξί οι οποίοι κλιμακώνουν την αντιπαράθεσή τους με την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.

Συγκεκριμένα, ενώ το μεσημέρι έγινε γνωστό από τα γραφεία του ΣΑΤΑ ότι θα παρατείνουν την απεργία τους για ένα ακόμη 24ωρο, μέχρι τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης, το απόγευμα ανατράπηκε εντελώς η απόφαση αυτή και στο site του Συνδικάτου αναρτήθηκε ανακοίνωση στην οποία καθίσταται σαφές ότι η απεργία συνεχίζεται επ΄ αόριστον, χαρακτηρίζοντας, μάλιστα, ανυπόστατα και ως μη ανταποκρινόμενα στην πραγματικότητα κάποια δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για λήξη της απεργίας την Παρασκευή.

Η« 48ωρη προειδοποιητική απεργία συνεχίζεται επ’ αόριστο, αφού δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και καμία συνάντηση με το αρμόδιο υπουργείο» αναφέρεται στην ανακοίνωση και προστίθεται, «Η απεργία συνεχίζεται και προς το παρόν δεν έχει συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης».

Οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές ζητούν ειλικρινή συγνώμη, όπως αναφέρουν, από το επιβατικό κοινό που δεν θα είναι σε θέση να καλύψουν τις μεταφορικές του ανάγκες. Για έκτακτες ανάγκες υγείας θα υπάρχουν οχήματα ασφαλείας στα Ραδιοταξί όλης της χώρας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Διάβασε περισσότερα στο newsit

Read More

And More