Η Τουρκάλα που μάγεψε τον γνωστό εφοπλιστή!

Μαγεμένος από την Τουρκάλα καλλονή Γκιουλ Καντίμ φαίνεται πως είναι ο γνωστός εφοπλιστής Χάρης Βαφειάς. Τον τελευταίο καιρό οι δυο τους κυκλοφορούν συνέχεια μαζί, ενώ πρόσφατα βρέθηκαν σε γνωστό κέντρο σε τρυφερά τετ-α-τετ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους μπορεί να γνωρίζονταν από κοσμικές εξόδους, όμως τελευταία έχουν έρθει πιο κοντά. Ο Χάρης έχει χωρίσει αρκετό καιρό από την Playmate Νατάσα Λυμπερίδου, ενώ και η Γκιουλ (πρώην σύζυγος του Αλέξη Λούβαρη) έχει χωρίσει οριστικά από τον Γιάννη Φιξ, πρώην σύζυγο της Στέλλας Καπεζάνου.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της “Εspresso”, την περασμένη Παρασκευή οι δυο τους βρέθηκαν με παρέα σε κοσμικό bar-restaurant στο Κολωνάκι και ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους. Σε σημείο, μάλιστα, που οι υπόλοιποι της παρέας δεν πίστευαν στα μάτια τους. Το κέφι, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Την επόμενη μέρα διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση με τον Σάκη Ρουβά και, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το γλυκό “έχει δέσει”.
Όσον αφορά τον εφοπλιστή Χάρη Βαφειά, έχει αποδείξει τόσα χρόνια ότι έχει αδυναμία στις ωραίες γυναίκες, αφού πάντα η συνοδός του κλέβει την παράσταση.
Προς το παρόν, ούτε ο Χάρης ούτε η Γκιουλ απαντούν σε όσους τους ρωτούν τι τρέχει μεταξύ τους, αφού προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τη δημοσιότητα.
Ο εφοπλιστής Χάρης Βαφειάς!

Read More

And More