Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.12.2010 | 09:00

Κ. Τουρνάς: Δεν είναι εύκολο να πεις σε κάποιον μην τραγουδας ακόμη κι αν είναι “θεόφαλτσος”!

Κ. Τουρνάς: Δεν είναι εύκολο να πεις σε κάποιον μην τραγουδας ακόμη κι αν είναι “θεόφαλτσος”!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Κώστας Τουρνάς βρίσκεται φέτος στην κριτική επιτροπή του επιτυχημένου show του Mega “Just the 2 of us” με τον Γιώργο Καπουτζίδη και μιλά ανοιχτά για την εμπειρία του, τις κόντρες και τις αμοιβές.
 
Μιλώντας, αρχικά, για την απόφαση του να συμμετέχει στο show με το φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ο γνωστός ηθοποιός δηλώνει σε συνέντευξή του στον “Ελέυθερο Τύπο”, το εξής: “Αρχικά θεώρησα ότι η δουλειά που καλέιται να κάνει ένας κριτής είναι σχετικά γνωστή μου ή τέλος πάντων στο αντικείμενό μου”.
 
Όσον αφορά τις αμοιβές των συμμετεχόντων, ο ίδιος λέει ότι υπάρχουν κάποιες συμβολικές αμοιβές, για τους τραγουδιστές που αφορούν τα έξοδά τους.
 
Για την ένταση που δημιούργησαν στο live η Αθηναΐς Νέγκα και Μαριάννα Πουχρονίδη αναφέρει: “Φοβάμαι ότι αυτό έγινε με έναν τρόπο που ξέφυγε τελείως από τον έλεγχο της Μαριάννας και της Αθηναΐδας”, και προσθέτει προκειμένου να δώσει ένα τέλος σε όλο αυτό “Σίγουρα ξεκίνησε ανορθόδοξα. Τελικώς αν υπήρχε μια ουσιαστική διαφορά θα υπήρχε και λόγος να τη συζητάμε”.

Στην ερώτηση αν κρίνει όλα τα ζευγάρια με τον ίδιο τρόπο, ο Κώστας Τουρνάς αποκαλύπτει: “Προσωπικά βαθμολογώ με τα ίδια κριτήρια. Μια λεπτομέρεια που παίζει ρόλο και δεν ήξερα όταν είπα “ναι”, είναι ότι έχεις ανθρώπους προσφερόμενους να εκτεθούν για ένα σκοπό. Σ' αυτούς ή βάζεις 2 και 3 ή τους λες “καλύτερα να μην τραγουδούν”. Εγώ το τόλμησα με την Μαρία Μπεκατώρου. Δεν είναι εύκολο να το λες σ' έναν άνθρωπο που ήρθε προσφερόμενος, ακόμη κι αν είναι θεόφαλτσος”
 
Τέλος, με υποτιμητικό τρόπο απάντησε στον Γιώργο Θεοφάνους, για το σχόλιό του, ότι το show του Mega είναι... “δεύτερο”. “Οτιδήποτε στα Μέσα δεν έχει αίμα και ιδρώτα δεν είναι είδηση. Εγώ αυτό το παιχνίδι δεν μπορώ να το παίξω. Δεν ξέρω τι σημαίνει “δεύτερο”. Δεν είμαι της γενιάς του αίματος, ακόμα και αν προκαλούμαι. Μου είναι αδιάφορη μια εκτίμηση τέτοια. Μου φτάνει η κρίση η δική μου”, σημειώνει.
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10