Έκαναν αλλαγή φύλου, παντρεύτηκαν και απέκτησαν δυο παιδιά!

Η κατάσταση, σε αυτή την οικογένεια, είναι λίγο μπερδεμένη… αφού το ζευγάρι που βλέπεις στις φωτογραφίες έχουν ένα ενδιαφέρον…. παρελθόν.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Ο άνδρας που βλέπεις δεξιά, λέγεται Nick είναι 27 ετών , γεννήθηκε κορίτσι και την έλεγαν Νicole. Eδώ και 7 χρόνια όμως αποφάσισε πως θέλει να είναι άνδρας…

Η γυναίκα που βλέπεις αριστερα, λέγεται Βianca, είναι 32 ετών και δούλεψε ως χορεύτρια, γεννήθηκε άντρας, λεγόταν Jason και τα τελευταία 11 χρόνια ζει ως γυναίκα!

Οι δυο τους γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και απέκτησαν δυο αγοράκια!

Όπως γράφει η διαδικτυακή Daily Mail και οι δυο διατηρούν τα γεννητικά τους όργανα γιατι δεν έχουν τα χρήματα για να κάνουν εγχείριση αλλαγής φύλου, ενώ περιμένουν να μεγαλώσουν τα δυο αγοράκια τους για να τους πουν ότι η μαμά είναι άντρας και ο …μπαμπάς τους τα είχε στην κοιλιά του για 9 μήνες. Η Bianca, έχει κάνει προσθετική στήθους και οι δυο τους παντρεύτηκαν σε μια σεμνή τελετή, το Νοέμβριο του 2011.

Τώρα πως θα εξηγήσουν στα παιδιά τους αυτή την περίεργη ιστορία της ζωής τους και πως συνέβη να ερωτευτούν μεταξύ τους είναι ένα μεγάλο θέμα….


Read More

And More