Ξανά μπαμπάς ο Τ. Τραβόλτα!

Η γυναίκα του Τζον Τραβόλτα, Κέλι Πρέστον, έφερε στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειάς τους, τον Βενιαμίν, όπως οι ίδιοι τον αποκαλούν. Το ζευγάρι πόζαρε στο εξώφυλλο του περιοδικού ”HELLO” του εξωτερικού, μαζί με το νεογέννητο μωρό του, το οποίο είναι σχεδόν δύο μηνών. Ο 56χρονος ηθοποιός δήλωσε στο περιοδικό ότι το μωρό: ”Έδωσε στο σπίτι ένα ανανεωμένο πνεύμα και σκοπό. Μας έφερε μια νέα αρχή!”

Επιπλέον, παραδέχτηκε ότι το νέο αυτό παιδί που ήρθε στη ζωή τους, τους βοήθησε να ξεπεράσουν την απώλεια του πρωτότοκου γιου τους, Τζετ, που πέθανε τον Ιανουάριο του 2009 και τον οποίο σκέπτονται κάθε μέρα που περνάει. Συνεχίζει λέγοντας: ”Το μωρό ήταν κάτι που μας ανανέωσε και μας ενθάρρυνε. Το καλύτερο είναι όταν τον κρατάω στην αγκαλιά μου, γιατί μου χαμογελάει και δείχνει ασφαλής εκεί”.

Το νεογέννητο μωρό γεννήθηκε τον Νοέμβριο σε νοσοκομείο της Φλόριντα και ζύγιζε πάνω από 3,5 κιλά. Ο Τραβόλτα ήταν συνέχεια δίπλα στη σύζυγό του και της κρατούσε το χέρι καθόλη τη διάρκεια της καισαρικής, ενώ η 10χρονη κόρη τους, Έλλα, περίμενε έξω από την αίθουσα μαζί με οικογενειακούς φίλους του ζευγαριού.

Το ζευγάρι προσπαθούσε τρία χρόνια μέχρι να καταφέρει να κάνει παιδί και όπως δήλωσε η Κέλι στο περιοδικό, όταν ο Τζον της ακούμπησε τον γιο τους στο στήθος της, εκείνη κρατώντας τον για πρώτη φορά στα χέρια της βίωνε μαγικά συναισθήματα, η καρδιά της έλιωσε.

Η κόρη τους, είναι με τη σειρά της πολύ χαρούμενη με την άφιξη του νέου μέλους κι η μητέρα της δήλωσε ότι δεν σταματάει να φιλάει τον αδερφό της και τον ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή που τον είδε.

Read More

And More