Κατηγορούν τον John Travolta για σεξουαλική επίθεση σε άντρα!

Ψέματα χωρίς καμιά βάση χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος του John Travolta τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση που διατύπωσε ένας μασέρ εναντίον του διάσημου ηθοποιού.
Ο μασέρ κατέθεσε αγωγή σε δικαστήριο του Λος Άντζελες ζητώντας αποζημίωση δύο εκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, ο Travolta! τον προσέλαβε τον περασμένο Ιανουάριο και τον οδήγησε σε ξενοδοχείο του Μπεβερλι Χιλς, αφού συμφώνησαν για μια σειρά μασάζ προς 200 δολάρια την ώρα.
Μόλις τελείωσε το πρώτο ραντεβού, ο 58χρονος ηθοποιός είπε στο μασέρ ότι θα ήθελε να του κάνει και εκείνος μασάζ και όταν αρνήθηκε του πρότεινε να τον πληρώσει τα διπλάσια.
“Αυτή η κατηγορία είναι απολύτως φανταστική. Κανένα από όσο καταγγέλλει ο άντρας αυτός δεν έχουν συμβεί”, τόνισε ο εκπρόσωπος του Travolta και πρόσθεσε πως ο μασέρ γνωρίζει ότι λέει ψέματα γι’αυτό δεν θέλησε να αποκαλυφθεί το όνομά του.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ηθοποιός δεν βρισκόταν καν στην Καλιφόρνια όταν υποτίθεται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά στον νεαρό άντρα. “Ο συνήγορος του μασέρ κατέθεσε την αγωγή για να κερδίσει 15 λεπτά διασημότητας”, είπε.

Read More

And More