Και τρίτος άνδρας κατηγορεί τον Travolta για σεξουαλική επίθεση!

Νέες φουρτούνες για τον John Travolta! Μετά της κατηγορίες των δύο μασέρ και τρίτος άνδρας υποστηρίζει ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον ηθοποιό.

Κατηγορούν τον John Travolta για σεξουαλική επίθεση σε άντρα!

Δεύτερος μασέρ κατηγορεί τον Travolta για σεξουαλική επίθεση!

Πρόκειται για έναν εργαζόμενο σε κρουαζιερόπλοιο. Ο Fabian Zanzi ισχυρίζεται πως ο Travolta τον παρενόχλησε το 2009, όταν δούλευε στο πλοίο Royal Caribbean. Ο Χιλιανός εργαζόταν τότε στο πλοίο ως υπεύθυνος για του VIP επιβάτες και ο ηθοποιός του πρόσφερε, όπως υποστηρίζει, 12.000 δολάρια για να κάνει σεξ μαζί του.

“Με αγκάλιασε και μου ζήτησε να του κάνω μασάζ” δήλωσε ο Zanzi και ξεκαθάρισε πως αρνήθηκε τις ανήθικες προτάσεις του. Ο Travolta έχει ήδη να αντιμετωπίσει την μήνυση των δύο πρώτων μασέρ που ζητούν αποζημίωση 2 εκατομμυρίων δολαρίων από τον ηθοποιό.

Φυσικά, ο ηθοποιός αρνείται μέχρι στιγμής τα πάντα και με την βοήθεια των δικηγόρων του κατάφερε να διαψεύσει τους ισχυρισμούς του πρώτου μασέρ. Στη δημοσιότητα δόθηκαν δύο φωτογραφίες του ηθοποιού που τραβήχτηκαν την ημέρα που υποτίθεται ότι έγινε η σεξουαλική παρενόχληση.

Η κάθε φωτογραφία έχει γραμμένη πάνω της την ακριβή ώρα που τραβήχτηκε και την ημερομηνία. Ο ηθοποιός στις 16/01/2012 δεν βρισκόταν στο ξενοδοχείο “Beverly Hilton” αλλά στην Ν. Υόρκη σε δοκιμή κουστουμιών για την νέα ταινία του “Killing Season”.

Read More

And More