Πίσω στην κορυφή της σελίδας
16.01.2012 | 13:07

Τι λένε τα… αποδεικτικά στοιχεία για την κόντρα Χούκλη- Τρέμη;

Τι λένε τα… αποδεικτικά στοιχεία για την κόντρα Χούκλη- Τρέμη;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Είναι μία κόντρα που… υποβόσκει στο τηλεοπτικό τοπίο.
 
Οι δύο κυρίες, Όλγα Τρέμη και Μαρία Χούκλη, που καθημερινά ρίχνονται στη «μάχη των 8» παρουσιάζοντας τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών MEGA και ΑΝΤ1 αντίστοιχα, προσπαθούν να κερδίσουν η μία την άλλη όχι μόνο στον αγώνα για την ενημέρωση αλλά και σε αυτόν για την τηλεθέαση.

Τον τελευταίο μάλιστα καιρό παρατηρείται άνοδος στις τηλεθεάσεις του δελτίου του ΑΝΤ1, κάνοντας χαρούμενη τη Μαρία Χούκλη και τους επιτελείς του ΑΝΤ1 και ανησυχώντας την Όλγα Τρέμη και τα στελέχη του MEGA. Πριν από λίγες μέρες αναφερθήκαμε στην κόντρα μεταξύ των δύο κυριών. Σήμερα λοιπόν δημοσιεύουμε και τα… αποδεικτικά στοιχεία, αυτά δηλαδή που έχουν φέρει χαμόγελα στο Μαρούσι και προβληματισμό στη Μεσογείων.

Συγκεκριμένα, λοιπόν στον ΑΝΤ1 παρατηρώντας τις επιδόσεις του κεντρικού δελτίου ειδήσεών τους στο δυναμικό κοινό, στο οποίο δίνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, διαπίστωσαν την άνοδό του στους πίνακες τηλεθέασης.

Για παράδειγμα, τα στοιχεία δείχνουν ότι πέρυσι το Δεκέμβριο του 2010 το δελτίο τους από Δευτέρα έως Παρασκευή, είχε κάνει 13,9 ενώ το Δεκέμβρη του 2011 έφτασε στο 18,6. Επίσης οι μέσοι όροι των δελτίων για όλη τη βδομάδα, δηλαδή από Δευτέρα έως Κυριακή, δείχνουν ότι το Δεκέμβριο του 2010 ήταν 14,3 ενώ το Δεκέμβριο του 2011 έφτασε στο 18,8.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10