Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: “Δεν είμαι από τους ανθρώπους που δεν τους νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι”

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μίλησε στο Thema people για τη δουλειά της με αφορμή τη νέα ταινία Amore Mio στην οποία συμπρωταγωνιστεί με πολλούς άλλους ηθοποιούς.

“Για μένα είναι πολύ ευχάριστη διαδικασία να σε σοκάρει ο εαυτός σου…. Το να είναι ένας ρόλος όσο πιο μακριά από μένα μού είναι ακόμη πιο ευχάριστο και προκλητικό. Με ιντριγκάρει”.

“Το σινεμά είναι ο λόγος που έγινα ηθοποιός. Όσο μεγάλωνα επηρεαζόμουν περισσότερο από το σινεμά παρά από τις παραστάσεις που έβλεπα. Με γοήτευε πολύ περισσότερο”.

Για τις κριτικές: “Αν διαβάσω μια κακή κριτική, σαφώς και θα επηρεαστώ. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που δεν τους νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι. Κάνω μια δουλειά που θέλω να τη δει κόσμος και όπως όλοι μας στη ζωή κρινόμαστε και οι ηθοποιοί…. Την πολύ κακή κριτική θα τη λάβω σοβαρά υπόψη και θα σκεφτώ τι μπορεί να έκανα τόσο άσχημα…. Δεν θα ήθελα να γίνω αναίσθητη απέναντι στην κριτική. Θεωρώ ότι μας βοηθάει”.


Για το αν είναι ευτυχισμένη από τη δουλειά της:
“Αυτή τη στιγμή ζω από τη δουλειά μου η οποία με ευχαριστεί. Υπάρχουν κάποιες συγκυρίες που με κάνουν να είμαι πολύ καλά. Από την άλλη, όταν όλα είναι τόσο ρευστά γύρω μας εννοείται ότι θα με απασχολήσει τι θα κάνω του χρόνου. Δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι έδεσα το γάιδαρό μου. Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων….Αφού μπορώ και ζω από τη δουλειά μου, είμαι καλυμμένη”.

Για τη δημοσιότητα και την αναγνωρισιμότητά της: “Καλώς ή κακώς ό,τι και να κάνεις στην τηλεόραση αναγνωρίσιμος θα γίνεις…. Μου αρέσει η αναγνωρισιμότητα όταν για παράδειγμα συμμετέχω σε μια δουλιεά για την οποία είμαι χαρούμενη και περήφανη και καλούμαι να μιλήσω γι’αυτήν… Ειλικρινά υπάρχουν στιγμές που απλώς δεν έχω τι να πω. Ειδικά όταν το πράγμα ξεφεύγει από τα επαγγελματικά, όχι απαραίτητα για τη σχέση μου, ακόμη και πώς περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου, μου φαίνεται ανούσιο και περιττό…. Ακόμη κι εγώ να διάβαζα συνέντευξή μου θα έλεγα “γιατί να με ενδιαφέρει τι τρώει αυτή όταν ξυπνάει;” Είναι αλήθεια πως γενικώς δεν μου είναι εύκολη η δημοσιότητα”.

Read More

And More