Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: “Δε θεωρώ ότι η έννοια του γάμου έχει ξεθωριάσει”!

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μίλησε στο περιοδικό People και αποκάλυψε τι της αρέσει και τι την ενοχλεί! Έχει σπουδάσει Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο, έχει μία αδελφή τρία χρόνια μεγαλύτερη και είναι Ζυγός!


Πρωταγωνίστρια στο σίριαλ “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” η ίδια δηλώνει: “Δεν μου αρέσει καθόλου η μουρμούρα, η γκρίνια και η μιζέρια. Αν είναι να πω κάτι, θα το πω μια φορά και με όσο κατανοητό και ήρεμο τρόπο γίνεται. Είναι πιο αποτελεσματικό από τη μουρμούρα”, λέει γελώντας.


Η σχέση της με το συμπρωταγωνιστή της Πάνο Βλάχο είναι πλέον γνστή αν και είναι κάτι που την ενόχλησε: “Ναι, με ενόχλησε. Προτιμώ να μην ασχολείται κανένας με την προσωπική μου ζωή”.

Ωστόσο θεωρεί πως είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα ανάμεσα σε δύο συντρόφους: “Ένα μεγάλο ενδιαφέρον στη ζωή μας είναι το επάγγελμα που ακολουθούμε. Όταν αυτό είναι κοινό με του συντρόφου μας, υπάρχει ένας βασικός παρονομαστής”.

Είναι πολύ ψηλή (1,83 μ.) Παίζει ρόλο για για κείνη το ύψος του άντρα; “Ποτέ δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασί στην εμφάνιση κάποιου. Προφανώς και πρέπει να πληροί τα αισθητικά μου κριτήρια. Δε γίνεται να τον βλέπεις και να αναγουλιάζεις. Αν δω έναν όμορφο άντρα, θα εκτιμήσω την ομορφιά του αλλά δεν είανι και λόγος για να είμαι μαζί του”.

Για τις σχέσεις: “Τελικά έχω καταλήξει πως πρέπει να εκτιμάς αυτό που διαθέτει ο σύντροφός σου και να μην προσπαθείς να τον αλλάξεις και να τον φέρεις στα μέτρα σου. Σε μια σχέση, όταν αγαπάς, συμβιβάζεσαι και συμβαδίζεις με το “θέλω” του άλλου, αρκεί να είναι μέσα στα δικά σου πλαίσια και να μη σε καταπιέζει”.

Πρόσφατα ο σύντροφός της είχε δηλώσει ότι ο θεσμός του γάμου έχει αρχίσει να ξεθωριάζει. Η ίδια συμμερίζεται την άποψη αυτή; “Δεν θεωρώ ότι η έννοια του γάμου έχει ξεθωριάσει. Βέβαια, ένας γάμος από μόνος του δε λέει τίποτα, εκτός αν θέλεις να κάνεις παιδιά. Από τη στιγμή που θα πάρω την απόφαση να κάνω ένα παιδί με κάποιον άνθρωπο, θα μου άρεσε να παντρευτώ”.

Read More

And More