Έπιασαν τον… πυρήνα των “Πυρήνων” – Βρήκαν ολόκληρο οπλοστάσιο στο Βόλο

Οι γροθιές σφιχτά κλειστές. Όπως και τα στόματα. Οι πληροφορίες του Νewsit αναφέρουν ότι και σ’ αυτή την περίπτωση οι συλληφθέντες κρατούν σκληρή στάση.

Αρνούνται να πουν κουβέντα, δεν ανοίγουν καν τα χέρια τους ούτε αγγίζουν τίποτε μήπως τυχόν και καταφέρουν οι αστυνομικοί να πάρουν αποτυπώματά τους, ενώ αποφεύγουν με κάθε τρόπο και να φωτογραφηθούν.

Οι αστυνομικοί δεν περίμεναν κάτι λιγότερο, ειδικά από τη στιγμή που γνώριζαν ότι με τη διπλή επιχείρηση σε Βόλο και Χολαργό θα “βάλουν στο χέρι” τον πυρήνα της οργάνωσης “Πυρήνες της Φωτιάς” και ειδικά, όπως λένε, τους Χρίστο Τσάκαλο, Γιώργο Νικολόπουλο και Νταμιάνο Μπολάνο.

Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για στόχο της αντιτρομοκρατικής που εδώ και καιρό είχε τεθεί σε παρακολούθηση.
Τα ξημερώματα οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι στην οδο Ελλησπόντου με Σαγγάριου και συνέλαβαν κάποια άτομα στη Νέα Ιωνία. Στο σπίτι του Βόλου όπου σύμφωνα με πληροφορίες έιχε εμφανιστεί ως ενοικιαστής ένα άτομο αλβανικής καταγωγής (ίσως ο Νταμιάνο Μπολάνο) βρέθηκαν όπλα.
Η επιχείρηση στην Αθήνα έγινε σε σπίτι στην οδό Ορφέως στον Χολαργό, ωστόσο δεν έχουν δοθεί ακόμη άλλες πληροφορίες.
Μιλούν για “θησαυρό” ευρημάτων
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκαν 2 οπλοπολυβόλα καλάσνικοφ, 6 πιστολια, 1 περίστροφο, στολές αστυνομικών και ασύρματοι, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, αλλά και μέσα μεταμφίεσης όπως περούκες. Όλα μεταφέρονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση.


Αποκλεισμένη η οδός Ελλησπόντου στη Νέα Ιωνία Βόλου εννιά ώρες μετά την έφοδο της αντιτρομοκρατικής Φωτο Newsit

Υπό παρακολούθηση εδώ και ημέρες…

Οι πληροφορίες μιλούν για στόχο της αντιτρομοκρατικής που εδώ και καιρό είχε τεθεί σε παρακολούθηση.
Τα ξημερώματα οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι στην οδο Ελλησπόντου με Σαγγάριου και συνέλαβαν κάποια άτομα.
Στο σπίτι του Βόλου σύμφωνα με πληροφορίες είχε εμφανιστεί ως ενοικιαστής ένα άτομο αλβανικής καταγωγής (ίσως ο Νταμιάνο Μπολάνο). Εκεί οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα.

Read More

And More